Twitter’ın kurucusu: “Bitcoin internetin para birimi olacak.”
Twitter’ın kurucusu: “Bitcoin internetin para birimi olacak.”

Twitter’ın kurucusu New York’tan BitLicense aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in şirketi Square, New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) bir BitLicense aldı. Sonuç olarak, Square’ın Cash App’indeki New York’lu kullanıcılar Bitcoin ticareti yapabilecek.

Twitter’ın kurucusu: “Bitcoin internetin para birimi olacak.”

Cash App, Ocak ayının sonunda New York, Georgia ve Hawaii’de olanlar hariç hemen hemen tüm kullanıcıları için bir Bitcoin seçeneği yayınladı. Square’ın PoS ağı ile artık satıcılar, Bitcoin’i bir ödeme seçeneği olarak kabul edebilecek. Hem Square hem de Twitter‘ın CEO’su olan Jack Dorsey, dün New York’taki kullanıcıların artık Cash App ile Bitcoin ticareti yapabileceğini Twitter üzerinden duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto para ve Blockchain etkinliği olan Consensus 2018, sırasında kripto para tutkunlarından oluşan kalabalık bir gruba konuşan  Jack Dorsey, dijital para birimlerinin geleceğin yolu olduğu görüşüyle tamamen uyumlu olduğunu gösterdi. Jack Dorsey, bir gün internette en çok kullanılan para birimi olarak Bitcoin’i görmeyi umduklarını söyledi ve Bitcoin’in internetin para birimi olabileceğini vurguladı.

New York eyaleti, BitLicense uygulaması ile sektörü düzenliyor

New York eyaleti, 2015 yılında BitLicense uygulamasını getirmesiyle kripto para sektörünü sıkı bir şekilde düzenledi. Pek çok kripto para borsası bu lisans sistemiyle eyalet dışına taşındı. Ancak son zamanlarda Gemini ve Square’ye verilen onaylar, New York’un daha kripto para dostu bir eyalet olma yönünde ilerlediğini gösteriyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin