Cardano cüzdanına yapılacak olan Cardano 1.4 güncellemesi
Cardano cüzdanına yapılacak olan Cardano 1.4 güncellemesi

Cardano (ADA) eToro platformunun büyüyen portföyüne ekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10 milyonu aşkın kullanıcısıyla bir sosyal ticaret ağı olan eToro, ticaret platformuna Cardano tokenine ilişkin yeni işlem çifti eklediğini duyurdu. Böylece Cardano (ADA) eToro platformunun büyüyen kripto varlıkları arasına dahil oluyor. Halihazırda ticaret platformunda listelenen diğer para birimleri arasında; BTC, BCH, ETH, XRP, DASH, LTC, NEO ve XLM gibi etkileyici 11 kripto para birimi bulunuyor.

Artık Cardano (ADA) eToro platformunda yer alıyor

eToro, müşterilerine artık ADA’ya yatırım yapıp kripto parayı portföylerine ekleyebileceklerini bildirdi. eToro, ADA’nın listelemesinin arkasındaki sebep olarak müşterilerine Cardano’nun potansiyelini gösteriyor. eToro konuya yönelik şunları söyledi:

Bazı kripto para birimleri arz ve talebin akışına odaklanırken, Cardano’nun güçlü ve saygın Blockchain platformu, onun dünyanın önde gelen kripto paralarından biri olarak konumunu sürdürmesini sağlayabilir.

2015 yılında geliştirilmeye başlanan Cardano, 1 Ekim 2017 tarihinde borsalarda işlem görmeye başladı ve ilk borsa çıkış değeri 0,02 dolar. Deadalus isimli açık kaynak kodlu bir cüzdan kullanıyor ve bu cüzdan sayesinde kullanıcılar, koinlerini daha güvenli bir şekilde saklayabiliyor. Cardano, Bitcoin de dahil olmak üzere birçok kripto paranın kullandığı Proof of Work algoritması yerine Proof of Stake algoritmasını kullanıyor. Cardano, kullandığı geliştirilmiş akıllı sözleşmeler sayesinde Ethereum’a rakip ya da alternatif olarak gösteriliyor. Cardano ekibinin önemli bir özelliği ise, Ethereum’un eski CEO’su Charles Hoskinson’un da ekipte yer alması.

Cardano (ADA) eToro platformunun büyüyen portföyüne ekleniyor
Cardano (ADA) eToro platformunun büyüyen portföyüne ekleniyor

Cardano fiyatından son durum

eToro’nun kurucu ortağı ve CEO’su olan Yoni Assia, konuya yönelik şunları söyledi:

Her zaman yeni kripto paralara olan artan ilgiyi görüyoruz. Kullanıcılarımızın yatırım yapabilmeleri için üst düzey kripto varlıklarını platformumuza taşımaya çalışıyoruz.

Cardano 4,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle şu anda 8. sırada yer alıyor. Cardano yazım sırasında %2,6 oranında artışla 0,16 dolar seviyesinde işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta Cardano, %13,8 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin