featured
Kripto Klanların dövüş oyunu Chain Clash

Twitter’da atışan Kripto fanları için oyunlarda kapışma zamanı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’da atışan Kripto Fanları’nın sanal ortamdaki oyunlarda karşılaşma vakti geldi!

Geleceğin hangi kripto para biriminde olduğuna dair herkesin bir fikri vardır – en fazla faydayı sağlayan veya en fazla vaatte bulunan. Geliştirilmekte olan yeni bir oyun, kripto endüstrisi meraklılarına, faklılıklarını ortaya koyma imkanı sağlayacak.

Oyuncu ister Bitcoin Cash’e karşı Bitcoin, ister EOS’a karşı Ethereum veya isterse Tron’a karşı EOS oyuncusu olsun, Chain Clash, kripto fanlarının klanlarının 3D olarak savaşabileceği ilgi çekici bir ortam sunmayı umuyor. Avatarlar her bir klanın üyelerini temsil edecek ve insan ya da android görünüme sahip olacaklar. Brock Pierce, Roger Ver ve Crystal Rose gibi tanınmış öncü isimler de, tutkuyla takip ettikleri kripto para birimlerini ve topluluklarını temsil ve destekle görevlendirilmiş olarak programda yer alıyorlar.

Proje ekibi “Oyuncuların seçip eğittiği tanınmış karakterleri geliştirmeleri ve böylece kendi topluluklarının potansiyelini göstermeleri amaçlanıyor” beyanında bulundu.

Chain Clash’ı geliştiren Chainwise ve DNA Block şirketlerinin açıklamalarına göre, oyun boyunca gerçekleşen 3D savaş sahnelerinin tamamında, gerçek dünyayı yansıtabilmek adına en gelişmiş tarama ve işleme teknolojilerinden faydalanılmıştır.  Platformun açıklamalarında, avatarlarının serbestçe alınıp kullanılabilen koleksiyonlar olduğu ve dahası sürekli geliştirilebildikleri de yer almıştır. Chain Clash’ın  da bu avatarları kapsayan etkileşimli dövüş oyunu çalışmalarındaki bir dizi oyunun ilki olduğu ve gelecek yıl piyasaya çıkacağı belirtilmektedir.

Klanların Oyundaki Rolü

Chain Clash’ın geliştiricilere göre, kafalardaki ortak soru: “Takip ettikleri favori kriptolar henüz oyun seçeneklerinde bulunmuyorsa oyuncuların ilgisi nasıl çekilebilir ki?” olarak görünüyor.  İlk olarak, beş klan savaşacak: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, EOS ve Tron. Bunun başka dijital para birimlerinin de oyuna eklenmeyeceği anlamına gelmediği belirten proje ekibi; oyunun ilk çıkış versiyonunda bulunacak klanların belirlenmesinde de çok uzun ve detaylı tartışmaların gerçekleştiğini ifade etti.

 

CHAIN CLASH ‘a Buradan Ulaşabilirsiniz

 

Her klan kendine özgü renk ve logolarla bezenecek ve zamanla, klan avatarlarına yönelik daha gelişmiş, sofistike ve özel görünümler gelişecektir. Bu, her yeni deneyim kazanıldığında, gelecekteki gelişimi sağlayacak olan benzersiz genetikle birleştirilecektir. Medium Blog’unda açıklandığı üzere: “Güç, esneklik, çeviklik veya bilgelik kazanma konusundaki temel eğilimleri, daha çok klanın Blokchain  niteliklerine bağlıdır. Şöyle bir düşünelim: Bir Bitcoin avatarının çok çevik ve hızlı olduğunu hayal edebiliyor musunuz? Gerçekten mi? Bence tekrar düşünün.”

Oyun ekibi, rakibin seçtiği her bir özelliğe ve dövüş stratejisine bağlı olarak etkisi değişen dövüş hamlelerinin bulunduğunu belirtiyor. Neyse ki, iki temel değişken – seviye atlama ve eğitim – oyuncuların avatarlarını güçlendirmelerini sağlıyor. Avatarlar deneyim kazandıkça, yeni bir seviyeye ulaşacak ve özelliklerini arttıracaktır. Bunun yanı sıra, avatarlar eğitilebilir ve dahili mağazadan kazanılan veya satın alınan çeşitli oyun içi ögeler ile de güçlendirilebilirler.

Chain Clash, durmaksızın Twitter üzerinden piyasadaki kripto paraların artı-eksileri ile ilgili atışan kripto hayranı rakipleri ringe sokmak ve hangi topluluğun daha fazla desteğe sahip olduğunu görmek istediğini söylüyor.

Özel bir beta sürümü oyunun şu anki durumuna biraz ışık tutmaya yardımcı oldu. Destek seviyelerinde bazı dalgalanmalar olmasına rağmen, Bitcoin % 37.8 ile oyunu domine ederken, %22.5 ‘erlik puanlarıyla Tron ve EOS ikinci sırayı paylaştılar.

4 Kasım’da başlayan ön satış, 3 Aralık’a kadar devam etti. Avatarlar, beş farklı seviyede mevcut olacak; genel, nadir, epik, efsanevi ve mitik. Oyun içi eşyaların yanı sıra çok ender bulunan meşhur avatarlar da seçenekler arasında yerlerini alacak.

 

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

 

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin