Twitter haberleriyle birlikte Dogecoin fiyatı hareketlendi! 0,1 dolara ulaşmak mümkün mü?
Twitter haberleriyle birlikte Dogecoin fiyatı hareketlendi! 0,1 dolara ulaşmak mümkün mü?

Twitter haberleriyle birlikte Dogecoin fiyatı hareketlendi! 0,1 dolara ulaşmak mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’ın X olarak adlandırılan bir özelliğini duyurmasının ardından, bir ödeme mekanizması olarak potansiyel entegrasyon haberleri Dogecoin fiyatlarını %10 artırdı. Ancak, meme kripto para fiyatları hızla gerilemeye devam ediyor ve %4’lük bir düşüş yaşadı.

Şu anda 0,0786 dolar seviyesinde işlem gören Dogecoin‘in, önceki kırılma seviyelerini yeniden test etmesi muhtemel görünüyor.

DOGE etrafındaki büyüyen ilgi sonucunda, artan işlem hacmi ile gerçek hayatta kullanılan bir para birimi olarak resmiyet kazanması tanınıyor. Son 24 saat içinde yaklaşık 1800 işlem, 33.39 milyar DOGE’yi hareket ettirdi.

DOGE’deki %10’luk sıçrama, 0,074 dolarlık bir boyun çizgisini kırmayı ifade ediyor. Yüksek ticaret hacmi ve artan olumlu duygular, yükselişin devamını tetikledi. 15 Haziran’dan itibaren fiyatlar, geri dönüş yaşanmadan önce %31,06 arttı. Fibonacci düzeltmesine göre, koparma rallisi mükemmel bir şekilde hizalanıyor ve 0,083 dolar seviyesinde 1,618 Fibonacci seviyesine yakın bir yüksek oluşturuyor.

Eğer düşüş mumu, DOGE’nin 0,074 dolara düşerek model kırılmasını yeniden test etmesine yardımcı olursa, erken bir geri dönüş 0,083 doların üzerinde başka bir artışa yol açabilir.

DOGE’nin bir sonraki potansiyel artışı, 0,0972 dolardan 2,618 Fibonacci seviyesine ulaşabilir. Yatırımcılar, bir sonraki ralli için bir giriş noktası olarak 0,083 dolarlık kırılmayı takip edebilirler.

Sonuç olarak, 2023 yılı sonuna kadar Dogecoin fiyatının 0,10 doları görebileceği ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Ancak, kripto para piyasasının oldukça dalgalı olduğunu unutmamak önemlidir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin