Twitter fenomeni, CNBC'i tablolarını olumlu bir araç haline getirdi
Twitter fenomeni, CNBC'i tablolarını olumlu bir araç haline getirdi

Twitter fenomeni: “CNBC’nin kripto piyasa tahminlerinin yüzde 90’ı yanlış!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin yatırımcısı ve analisti, CNBC programlarının piyasada neler olduğuna dair yaptığı haberlerin kontrendikasyon durumunu gösteren mükemmel bir grafik oluşturdu. Twitter fenomeni, @ILOVECRYPT0 adlı hesabından kendini Bitcoin yatırımcısı ve analisti olarak tanımlıyor.

Twitter fenomeni, CNBC’i tablolarını olumlu bir araç haline getirdi

Twitter fenomeni, CNBC’nin tweetlerinin piyasada gerçekte olanlarla karşılaştırdı. Bu karşılaştırmaları tablo ve grafiklerle destekledi. Ortaya çıkan sonuç çok ilginç oldu çünkü tablo, CNBC’nin, kripto pazar tahminlerinin %90’ından fazlasında yanılmış olduğunu gösteriyor.

Ancak, fenomen bunu dev bir haber platformuna karşı kullanmak yerine başka bir yöntem belirledi. Tabloları, herhangi bir piyasa koşulunda en çok faydayı sağlamak için yatırımcıların ne yapması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunarak bir araç haline getirdi.

Twitter fenomeni: “Her bir tweet bir ralli üzerinde.”

Grafiğin yayınlandığı Tradingview’de, analist açıkça hemen hemen her bir tweetin bir ralli üzerinde olduğunu ve bunun çok güçlü bir satış sinyali verdiğini açıkça belirtti. Yani, her bir tweet, kısa bir geri dönüşün ve bir ralli sonunda ortalama %30’luk bir makas olduğunun açık bir göstergesi. Analist belirlediği yöntemi şu şekilde savundu:

Bunun, ortalama yatırımcıların duygularını mükemmel bir şekilde yansıttığına inanıyorum, bu yüzden bu çok etkili bir strateji.

Analist, kripto piyasasıyla ilgili olarak CNBC’nin her tweeti üzerine aktif olarak yorum yapıyor ve haber platformu da zaman zaman yorumlara yanıt verirken katılımın tadını çıkarıyor. Ayrıca, haber platformlarından programlara katılım için davet edildiğini de belirtiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin