Twitter CEO'sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!
Twitter CEO'sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!

Twitter CEO’sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Jack Dorsey’nin sahibi olduğu Square, Inc., siyahi yatırımcılar arasında Bitcoin konusunda farkındalık yaratmak için Clubhouse’un en büyük kripto odaklı grubuyla ortaklık kurdu.

Siyahilerin Bitcoin benimsemesini artıracaklar

“Operasyon: Satoshi Millionaire” adlı güncellemede, kripto Clubhouse odak grubu Black Bitcoin Billionaires, Jack Dorsey’in Square şirketi ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Gönderiye göre, grubun organizatörü Lamar Wilson, Şubat ayının başında başlayan br bir ay süren bir kampanyayla “daha fazla siyahi milyoner” oluşturmak için ortaklığa öncülük ediyor.

Grup, kripto varlıklar hakkında daha fazla eğitim sağlamak da dahil olmak üzere siyahi aileler ve yatırımcılar arasında Bitcoin benimsemesini artırmayı hedefliyor.

Cash App’i pek çok siyahi ABD’li kullanıyor

Siyahi Bitcoin Milyarderler’in sunucusu Isaiah Jackson, Decrypt’e şunları söyledi:

Cash App, birçok siyahi Amerikalının kullandığı bir araçtır. Kullanım kolaylığı ve paralarını ağızlarının olduğu yere koyan bir şirketle ortak olmak istedik.

Jackson, olası bir ortaklık için Dorsey ve CashApp ortak yaratıcısı Brian Gassadonia’ya ilk ulaşan kişi olduğunu söyledi.

Grubun organizatörü Wilson, projenin amacının siyahi topluluğun Bitcoin maruziyetini artırmak olduğunu söyledi. Kampanyanın nesiller arası servet açığını daraltmaya yardımcı olacağını ve ortaklığın diğer kurumsal sponsorların da aynı şekilde hareket etmesini sağlayacağını umduğunu belirtti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin