J.P. Morgan’dan Joyce Chang:
J.P. Morgan’dan Joyce Chang: "Fintech bu salgın sırasında ana akıma geliyor"

ABD’nin en büyük bankasından çok kritik Bitcoin açıklaması! “BTC bu fiyatı hak etmiyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’deki en büyük bankası olan JPMorgan’ın analistlerine göre Bitcoin adil değerlemesinin iki katı değerinde işlem görüyor. JPMorgan, son raporunda en yüksek kripto paranın gerçeğe uygun değerini 25.000 dolar olarak gördüklerini belirtti. Rapor ayrıca Tesla’nın sahip olduğu etkiyi, Tether’in neden BTC’nin en büyük kuyruk riski olduğunu, CBDC’lerin yükselişini ve geleceğin kriptolar için ne getireceğini inceledi.

“Bitcoin gereğinden çok daha pahalı”

18 Şubat tarihli rapor, JPMorgan’ın fintech, blockchain ve dijital para birimleri dünyasına ilişkin bir fikir veren en son raporu olarak karşımıza çıkıyor. Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldiği ve dünyanın önde gelen yatırımcılarından ve yenilikçilerinden onay aldığı bir zamanda geliyor.

JPMorgan’ın strateji uzmanlarına göre, Bitcoin iyi bir performan gösteriyor. Ama gerçek hikaye, küresel olarak en büyük altıncı bankanın dijital finanstaki yükselişinde yatıyor. Bununla birlikte, en iyi kripto, alternatif bir para birimi olarak altının yanında yeri için savaşmaya devam edecek. Raporda, altının piyasa değeriyle eşleşmek için BTC’nin 146.000 dolardan işlem yapması gerektiği yazıyor. Bu fiyata ulaşmak için de kurumsal yatırımcıların piyasayı devralması gerek.

“Bitcoin’in cazibesi ve alternatif bir para birimi olarak altınla rekabeti, Y kuşağı yatırımcıların evreninin daha önemli bir bileşeni haline geldikçe ve geleneksel altın yerine” dijital altın “tercihlerini gösterdikçe muhtemelen devam edecek.”

“Olması gereken değer 25 bin dolar”

Analistler ayrıca BTC’nin “aşırı değerlenmiş” olduğunu iddia etti.

Risk sermayesi açısından zaten altını geçti. Gerçeğe uygun değeri 25.000 dolar ve şu anki fiyatı 57 bin doların üstünde. 11.000 dolar olan madencilik maliyeti ise gerçeğe uygun değer aralığının alt sınırıdır.

JPMorgan, Tesla’nın daha fazla şirketi Bitcoin’e yatırım yapmaya çekeceği anlatısına da değindi. Banka, Tesla’nın bir aykırı durum olduğuna ve çoğu şirketin Bitcoin’i hala yatırım için çok değişken olarak gördüğüne inanıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin