İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!
İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!

Twitter CEO’su kripto para portföyünü açıkladı: Hangi coinleri tutuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter CEO’su Jack Dorsey, kripto para portföyünü açıkladı. Ünlü CEO elinde hiç Ethereum tutmadığını ve yalnızca lider dijital varlık Bitcoin’in hayranı olduğu için BTC tuttuğunu açıkladı.

Udi Wertheimer tarafından yöneltilen soruyu cevaplayan Dorsey, cüzdanında hangi dijital varlıkları tuttuğundan bahsetti. Yalnızca Bitcoin sahibi olduğunu söyleyen CEO, Ethereum varlığı olmadığını belirtti.

Jack Dorsey: “Kripto para olarak sadece Bitcoin tutuyorum.”

Twitter ve Square şirketlerinin CEO’luğunu üstlenen dünyaca ünlü isim, Twitter biyografisinde de görüldüğü üzere Bitcoin’in sıkı bir hayranı. Platformdaki çoğu kişi Dorsey’nin yanıtı sebebiyle kendisini “Bitcoin maksimalisti” olarak anmaya başladı.

Bitcoin maksimalistleri, sahip olmaya değer tek kripto olduğuna inandıkları için yalnızca Bitcoin ile ticaret yapan kişilerdir. İnançlarına göre, diğer kriptoları kusurlu olarak görüyorlar ve portföylerinde tutmak için hiçbir neden görmüyorlar.

Libra’nın teklifini bile reddetti

Daha önce Facebook’un Libra projesine katılmaya davet edilen Dorsey, Bitcoin’in paranın geleceği olduğu ve dünyadaki herkes için olduğunu öne sürerek bu teklifi reddetti. Dorsey’e göre, Bitcoin’in finansal kurumların olumsuz yasalarına karşı aktivizm olarak kullanılması gerekiyor.

Twitter CEO’sunun Bitcoin’i ve kullanıcılarını desteklemesinin tek yolu reklam ve savunuculuk değil, aynı zamanda kendi firması Square aracılığıyla Bitcoin şirketlerini geliştirmeye fon sağlıyor.

Asıl amacının şirketi Bitcoin ve diğer dijital varlıkların büyümesini ve gelişmesini desteklemek için kullanmak olduğunu söyleyen Dorsey, Bitcoin’in sosyal aktivizm için de kullanılabileceğine inanıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin