Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

1 Ekim Ethereum (ETH) ve EOS analizi: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir ayın başlaması kripto para piyasasının görünümünü değiştirebilir. Özellikle son çeyreğe başladığımız göz önüne alındığında, bir ralli veya çöküş beklentisi iyice alevlenmeye başladı. Ethereum ve EOS analizimizde piyasanın durumunu belirlemek için volatilite ve hakim trendleri ele aldık.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

1 Ekim Ethereum fiyat grafiği
1 Ekim Ethereum fiyat grafiği

Ethereum grafiği, dijital varlığın eylül ayı boyunca oldukça değişken kaldığını ve yeni çeyreğe aynı dalgalanma ile girdiğini gösteriyor. Bununla birlikte Parabolik SAR tarafından vurgulanan eğilim, fiyat hareketi mevcut eğilimi değiştirecek kadar güçlü olmadığından düşüş eğilimi gösterdi.

Değişken ETH piyasası merkezsiz finans (DeFi) tarafından beslendi ve bu da ağdaki işlem maliyetini artırdı. Yüksek ücretler azaltılamadığı için, araştırmacılar bunun yeni norm olabileceğini öne sürüyorlar.

Özetle DeFi önderliğinde ve Bitcoin’in çekişiyle şekillenen Ethereum manzarası, yüksek oynaklık gösteriyor ve bazı temeller yeni bir düşüşe işaret ediyor. Yine de BTC’nin olası bir keskin hareketliliği veya DeFi piyasasında yaşanan gelişmeler fiyatı aniden farklı noktalara taşıyabilir.

EOS fiyat analizi

1 Ekim EOS fiyat grafiği
1 Ekim EOS fiyat grafiği

EOS pazarı yılın başından bu yana kayıp yaşıyor ve Ağustos’tan bu yana düşüş eğilimi iyice güçlendi. Bu nedenle mevcut piyasa eğilimi bile, fiyat yükselmeye çalıştığı için yatırımcılara pek bir rahatlama sunmadı. Ancak genel olarak ayıların piyasada kuvvetli bir izlenime sahip olduğunu belirtmeliyiz.

Dalgalanma henüz bozulmuş değil. Awesome Osilatör’ün değeri sıfır çizgisinin altında kaldı. Bu da kısa vadeli dönemin uzun vadeli döneme göre daha düşük seyrettiğini gösteriyor.

Bu arada 1 Ekim Ripple fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin