Twitter CEO'sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!
Twitter CEO'sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!

Twitter CEO’su Jack Dorsey Libra’nın zora girmesinden sonra kripto para girişimi yatırımlarına geri dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, son olarak şirketinin Facebook’un Libra ile hiçbir zaman ilgilenmeyeceğini söylemişti. Ancak şimdi bir kripto para girişimine destek verdiği görülüyor.

Uzun zamandır Bitcoin savunucusu olan Dorsey, CoinList’in 10 milyon dolarlık finansman turuna diğer birkaç yatırımcı ile birlikte katılan isim oldu.

Wall Street Journal’a göre, yeni girişimler için token satışlarıyla para toplamaya yardımcı olan CoinList, fonu, yeni bir kripto para platformu ve kripto para birimi cüzdanı CoinList Trade’i oluşturmak için kullanacak.

Dorsey, 2018’de B Serisi’ni Dijital Para Grubu ve Polychain Capital gibi destekçileri ile kapatan CoinList’e ilk kez yatırım yaptı.

Birkaç ay önce Dorsey, geliştiricilere Bitcoin Core ve diğer “kripto para ekosistemi” projeleri üzerinde tam zamanlı olarak çalışacaklarını söyledi.

Jack Dorsey sıkı bir Bitcoin savunucu olarak biliniyor

Dorsey, bu yılın başlarında Joe Rogan’ın podcast’i The Joe Rogan Experience’a katılmasının ardından Bitcoin’in olası bir kahramanı ilan edilmişti.

O sırada Rogan’a konuşan Dorsey, “İnternetin bir yerel para birimi olacağına inanıyorum […] Bu, Bitcoin olur mu olmaz mı bilemem ama Sanırım yapılan tüm testler, çalışma prensibi ve nasıl geliştirildiği bizi ona götürüyor. Bitcoin, internette doğan, internette geliştirilen, internette test edilen bir şey.”

Ve aynen bu sözlerden sonra, Dorsey blockchain ortamının sözcüsü haline geldi. Dorsey, paranın geleceği olarak uzun zamandır Bitcoin’i işaret ediyor ve bu yönde yatırım yapıyor gibi görünüyor. En azından şimdilik…

thenextweb


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin