Bitcoin yatırımcıları dikkat: Uzmanlara göre 3 bin doların altı görülebilir!
Bitcoin yatırımcıları dikkat: Uzmanlara göre 3 bin doların altı görülebilir!

Bitcoin 400 dolar düşerken altcoin’lerde son durum: Güncel gelişmeler ve en çok kazanan ve kaybeden altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin geçen hafta en etkileyici fiyat yükselişlerinden birini gösterdi ve sadece bir günde yüzde 42’nin üzerinde yükseldi. Bu, geçen hafta Mayıs ayından bu yana Bitcoin için en iyisi değil, aynı zamanda daha önce oldukça aşağı yönlü olan piyasaya olan olumlu hissiyatı da geri döndürdü.

Ancak, fiyat geçen haftaki performans sonrası geri döndü ve şu anda yaklaşık 9.000 dolara yakın seviyede işlem görüyor. BTC, güne düşüşle başladıktan sonra hızlı bir toparlanma belirtisi gösterse de fiyatın yeniden aşağı yöneldiğini görüyoruz.

Başka bir kayda göre, Bitcoin’in baskınlığında çok küçük bir düşüş görülüyor. Bu da altcoin ‘lerin flaş düşüşten biraz daha büyük yatırım yapabileceklerini öne sürdü. Aslında, bu, performanslarına bakarsak ilk 10 kripto para işleminin tümü yeşilde olup, BTC’ye göre işlem gördüğü için hafif artışlara işaret ediyor gibi görünüyor. ETH, yaklaşık yüzde 2 oranında ve XRP ile aynı. Diğerleri yüzde 0,5 ila yüzde 1,5 arasında küçük kazançlar görürken, Bitcoin Cash %BTC’ye karşı yüzde 3,6 civarında artış gördü.

Toplam Piyasa sermayesi şu an 244,4 milyar dolarda seyrederken BTC Pazar değeri,  164,6 milyar dolar ile yüzde 67,4’lük bir Pazar payına sahip.

Önemli altcoin gelişmeleri

Jihan Wu’nun Bitmain’in kontrolünü Sürdürmesiyle Bitcoin Cash yüzde 10 yükseldi. Bu yılın başında Bitmain’in faaliyetlerinden vazgeçen Jihan Wu, şu anki CEO Ketuan Zhan’ı görevden alan şirket üzerindeki kontrolünü devam ettirecek. Personel üyelerine gönderilen bir e-postada Wu, insanlara Zhan’dan talimat almamaları ve düzenlediği toplantılara katılmamalarını söyledi. BCH yükselişi belki de Wu’nun daha önce kripto paraya verdiği destekle alakalıdır. Çünkü Bitmain 2017’den beri işletme faaliyetlerinden gelen nakit akışının yaklaşık yüzde 70’ini BCH satın almak için harcadı.

Çin CCIEE Başkanı: “Merkez bankası dijital para birimini piyasaya süren ilk kurum olacağız.”

Çin’in Uluslararası Ekonomik Borsalar Merkezi’nin (CCIEE) başkan yardımcısı Huang Qifan, ülkenin blok zincir temelli bir merkez bankası dijital para birimi kuran ilk ülke olacağını belirtti. Ayrıca Facebook’a ve potansiyel kripto parası Libra’ya inanmadığını söyledi. Bununla birlikte, itibari ve geleneksel ödeme yöntemleri modasının geçmeye yüz tuttuğu için dijital para birimlerinin gerekli olduğunu düşünüyor.

NEO, başta olmak üzere diğer Çin merkezli kripto paralar önemli kazançlar elde etti

Çin’den gelen haberler tüm kripto para piyasasında bir yükselişe yol açtı. Ancak, Çin merkezli projeler daha da etkileyici kazanımlar gördü. Bununla birlikte, NEO, Ontology, Qtum ve GXChain birkaç gün önce en dikkat çeken kazananlar arasındaydı.

En çok kazanan ve kaybeden kripto paralar

NoahCoin (+% 1177)

NoahCoin, bir günden daha az bir sürede yüzde 1100’e kadar yükselen büyük bir parabolik ralli yaşadı.Proje yakın zamanda bir geçiş olduğunu ve kullanıcıların artık mevcut tokenlerini yerel olanlarla değiştirebileceği açıkladı. Bununla birlikte, bu güncellemenin bir ay önce yapıldığı düşünüldüğünde, bu fiyat artışına neden olacak belirgin bir faktör yoktu.Her durumda, NoahCoin şu an yaklaşık 0.004 dolar civarında işlem görüyor ve bu, bir gün önce fiyatı, sadece 0.00028 dolar ile karşılaştırıldığında şaşırtıcı bir artış.

IOST (+% 31)

IOST, son 24 saat içinde görünüşte durgun kripto para piyasasına rağmen ciddi kazanımlar gören başka bir proje. yüzde 30’luk bir artışa işaret eden IOST, şu anda yaklaşık 0,0075 ABD doları seviyesinde işlem görüyor. İlginçtir ki, Bitcoin’e karşı daha da arttı. Grafikler, yüzde 35’ten fazlasını gösteriyor. Projenin toplam piyasa değeri 90 milyon doların üzerinde.

Bytom (-10%)

Bytom, yukarıda belirttiğimiz gibi geçen haftaki rallinin en çok kazananlarından biriydi. Çin haberlerinin ardından kripto para yüzde 80 arttı, ancak o zamandan beri düzeltmeye girdi ve son 24 saat içinde de düşüşteydi. BTM, yüzde 10 civarında bir düşüşe işaret ediyor ve fiyatı şu anda 0.11 dolar civarında. Toplam piyasa değeri 113 milyon doların üzerinde kalıyor. BTC’ye karşı da kripto para yüzde 7,5 düştü.

cryptopotato


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin