Twitter ’ı Blockchain ortamına taşımak için düğmeye bastı
Twitter ’ı Blockchain ortamına taşımak için düğmeye bastı

Twitter Ceo’su Jack Bitcoin’i desteklediğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter Ceo’su Jack Dorsey, Bitcoin’i olan desteklediğini açıkladı. Kripto paraların herkese daha fazla finansal erişim için uzun vadeli bir yol olduğuna inanıyor.

Büyük piyasa oyuncuları şimdi kripto servisleri alanına giriyor. Sonuç olarak kullanıcılar, bu tür bir benimseme yoluyla kripto hizmetlerine daha kolay erişim sağlanıyor.Anca bu konuda aksilikler var. Teknoloji devi Microsoft, Bitcoin ödemelerini ve işlemlerini geçici olarak askıya aldı.

Microsoft, geçtiğimiz yıl kripto para biriminin ödeme yöntemi olarak kullanımını desteklediğini açıklayan en tanınmış şirketti ancak şu anda şaşırtıcı bir şekilde, kripto paraları kabul etmiyor.

Twitter Ceo’su Bitcoin’i gelecek olarak görüyor

Twitter gibi bir devin kripto paraların babası olarak kabul eden Bitcoin’i desteklemesinin ardından, Bitcoin’in arkasında güç gitgide artıyor. Jack yaptığı açıklamada Bitcoin’i desteklediğin şu şekilde açıkladı:

Bitcoin’in anında satın alınması (ve satmak istemiyorsanız hodl yapılması) artık çoğu Cash App müşterisine açıktır. Bitcoin’i destekliyoruz, çünkü bunu herkese daha fazla finansal erişim sağlamaya yönelik uzun vadeli bir yol olarak görüyoruz. Bu küçük bir adım.

Dorsey’nin kripto para birimini desteklemeye yönelik duyurusu bazı büyük oyuncuların kripto paraya ilişkin bir dizi çalışmanın en sonuncusu.

Facebook yasaklarken Twitter destekliyor

Jack Dorsey’in Bitcoin’e yaklaşımı, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in tam tersi. Facebook, kripto dünyasını ve sunduğu her şeyi reddederken ,Dorsey, kripto paraları gelecek olarak görüyor. Gerçek şu ki; kripto para birimleri, bankasız bir finansal ekosisteme erişime izin vermek için muazzam bir nimettir.

Bu tür tartışmalara ve yasaklara rağmen kripto dünyası büyümeye devam ediyor.Japonya’da kripto paraların popülerliği patladı ve Japon hükümeti, Bitcoin’in yasal bir ödeme aracı olarak kullanılabileceğini ilan etti.Ayrıca, Tokyo merkezli SBI Holdings, yeni SBI VC platformunun piyasaya sunulması için Ripple (XRP) özel listesini açıkladı. Dahası, Brisbane gibi havayollarının yanı sıra Line ve KFC Kanada gibi uygulamalarda dahil olmak üzere diğer endüstriler altyapılarını sağlamlaştırmak için kripto paralara yöneliyorlar.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin