Twitch CEO'su da kripto dünyasına adım attı.
Twitch CEO'su da kripto dünyasına adım attı.

Twitch CEO’su da kripto para dünyasına adım attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum tabanlı proje Rare Bits’in kurucu ortağı Ammit Mahajan, Twitch CEO’su Emmett Shear ve Justin Kan tarafından yönetilen bir dizi A fonunda 6 milyon dolara ulaşıldığını açıkladı.

Rare Bits büyük ses getirebilir

En önemli merkezsiz uygulama oyunu olan CryptoKitties kullanıcıları, dijital kitten’ları piyasaya satmaya başladıklarında, dijital varlık pazarındaki Rare Bits ön plana çıktı. Oyun, klasik Japon oyunu Tamagotchi ile pek çok benzerliği paylaşıyor ve bununla birlikte hem oyun hem de oyun koleksiyonları satın alıp takas edebiliyorlar.

Oyun endüstrisi, oyun öğeleriyle ticaret yapmak isteyen oyuncularda büyük bir büyüme yaşıyor ve G2A ve PlayerAuctions gibi platformlar aracı olarak hareket ediyor.

Oyun dendiğinde Twitch ve YouTube kıyası söz konusu bile olamıyor

Twitch, öncelikli olarak, oyun sektörüne odaklanan, daha geniş bir içerik oluşturucu yelpazesini hedefleyen YouTube’dan daha fazla hedef kitleye sahip bir platform.

CNBC ile yaptığı bir röportajda konuşan Rare Bits’in kurucusu Mahajan, Ethereum merkezli projenin, dijital koleksiyonların yanı sıra platformda ikinci el ürünleri ve sahne arkası konser geçişleri gibi kripto  para olmayan ürünlerini görmeyi umduğunu söylüyor.

Ancak kısa  vadede Mahajan amacının insanları kripto para endüstrisinden Ethereum tabanlı platformuna getirmek olduğunu söylüyor.

Mahajan eleştirilere sert karşılık veriyor

Rare Bits’in kripto para tutkunlarını ilgilendiren bir sorunu olmayacak, ancak Mahajan gerçek başarının daha geniş tüketici pazarı ile ilgili olduğunu ve bu tüketicileri çekmek için belirli adımların atılması gerektiğini söylüyor.

Eğer Ethereum ile hiçbir ilgim olmasaydı, bunun hakkında hiçbir şey bilmeseydim ve hiç düşünmeseydim, neden Ethereum satın almak için yolumdan çıkıp bu ekosisteme katılırdım ki?

Kripto temelli olduğumuzu bilmenize gerek bile yok

Rare Bits için nihai hedef, Blockchain ve Ethereum etiketlerini platformundan tamamen kaldırmak ve kripto para birimi sektörü ile ana tüketici arasındaki sınırı yok etmek.

Ürünümüzün son sürümünde, Ethereum veya Blockchain’i kullandığımızdan bile bahsetmeyebiliriz. İdeal bir dünyada, siteye geliyorsunuz, istediğiniz bir şeyi satın alıyorsunuz, değiştiriyorsunuz, takas ediyorsunuz ya da kullanıyorsunuz, ama temel teknolojinin kripto temelli olduğunu bilmenize bile gerek yok.

cryptodisrupt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İşte uzmanlardan övgü alan en yüksek potansiyele sahip 9 kripto para!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin