TRON hesap sayısı EOS ile aynı seviyeye ulaştı
TRON hesap sayısı EOS ile aynı seviyeye ulaştı

TRON (TRX) gizli projesini açıklayacak: Tüm gözler TRON’da!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON MainNet (ana ağ) lansmanı devam ediyor. Canlı yayına katılan TRON’un kurucusu Justin Sun, kendi genesis bloğu ve 30 Temmuz’da yapılacak olan TRON Virtual Machine’in (Sanal Makine) resmi lansmanı ile birlikte planladıkları gizli bir proje hakkında konuştu. TRON (TRX) gizli projesini açıklayacak.

TRON (TRX) gizli projesini 30 Temmuz’da açıklayacak

TRON meraklısı olan izleyicilerden biri TRON’un başlangıç bloğunun kodlarını okurken adeta bir sürpriz yumurta ile karşılaştı ve şunları söyledi:

Yeni bir sistem mevcut bir sistemin herhangi bir merkezi kontrol veya koordinasyon gerektirmeden birbirine bağlanmasına izin vermeli.

Justin Sun Genesis bloğunun içine ilginç bir kod satırı yazdıklarını söylüyor. Bu konuda fikri ise “World Wide Web”in mucidi Tim Berners Lee’den aldıklarını da belirtiyor. Justin Sun fikirlerinin interneti yeniden merkeziyetsiz hale getirmek olduğunu ekliyor. Bunun için Tim Berners Lee’nin fikirlerinde ısrarcı olacaklarını da belirtiyor. Bu kod satırını ilk bloka yerleştirmek Lee’nin öne sürdüğü orijinal fikri doğru anlamak olacak. Justin Sun bunu internet’in kendisinin ilk bloğu olarak tanımlıyor. Justin Sun ayrıca 30 Temmuz’da hayata geçirilmesi planlanan Sanal Makine’nin önemi hakkında konuşurken gizli projeleri konusunda da bilgi verdi.

“30 Temmuz’da gizli projelerimizden birini başlatacağız ”

Justin Sun konuya yönelik şunları söylüyor:

TRON’un en önemli değerlerinden biri, ürünlerimizi ve misyonumuzu zamanında teslim etmek. Gördüğünüz gibi, test ağımızı 31 Mart’taydı ve 31 Mayıs’ta ana ağımızı teslim ettik ve resmi olarak 25 Haziran’da da ana ağa geçiyoruz. Bir sonraki çok önemli dönüm noktası 30 Temmuz olacak. Bu tarihte resmi Sanal Makine’mizi hayata geçireceğiz. TRON platformundaki tüm merkezi olmayan borsa ve uygulamalar TRON ekosistemine bağlı durumda. 30 Temmuz’da gizli projelerimizden birini başlatacağız.

Bu gizli projenin gelecekte 100 milyon TRON platformuna aktif kullanıcı sağlayacağını söyleyen Justin Sun bu projeyi başlatmayı sabırsızlıkla beklediklerini  de ekledi. Ayrıca Justin Sun, gizli projelerinin bugün gerçekleşen ana ağ geçişinden bile daha önemli olduğunu belirtti.

“30 Temmuz’da TRON için yeni bir dönem başlayacak.”

Justin Sun, Sanal Makine hakkında konuşarak geliştiricilere TRON’u daha iyi hale getirecek gücü vereceğini sözlerine ekliyor. MainNet, Blockchain’i dağıtırken, Sanal Makine işletim sistemini getiriyor ve bu, geliştiricilerin merkezi olmayan bir ağ üzerinde çalışması için önemli bir özellik. Justin Sun açıklamalarını şu sözlerle sonlandırıyor:

30 Temmuz’da TRON için yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin