Güney Koreli internet devi Bithumb hissesi alma yarışına katılan son şirket mi oluyor?
Güney Koreli internet devi Bithumb hissesi alma yarışına katılan son şirket mi oluyor?

Türklerin lider olduğu altcoin projesi, popüler Bitcoin borsasında listeleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TrueFeedBack (TFB) isimli kripto para projesinin ekibinin tamamı Türklerden oluşuyor. Yakın zamanda yapılan bir duyurura göre TrueFeedBack, popüler Bitcoin ve kripto para borsalarından biri olan Bithumb Global’de listeleniyor.

Ekibinin tamamı Türklerden oluşan altcoin, dev Bitcoin borsası Bithumb’da listelenecek

Yeni yapılan bir duyuruya göre Türk kripto para projesi olan TrueFeedBack (TFB), popüler Bitcoin ve kripto para borsalarından biri olan Bithumb Global’de listeleniyor. Bithumb Global Twitter’da konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

Bithumb Global TrueFeedBack (TFB) kripto parasını listeleyecek. TFB için borsada yarın TSİ 10.00 itibari ile para yatırma işlemleri başlayacak. Ticaret ise 25 Eylül 2019 TSİ 10.00’da başlatılacak. Ayrıca TFB borsada hem Ethereum hem de USDT’ye karşı ticarete açılacak.

TrueFeedBack (TFB), şirketlerin, akademisyenlerin, kurumların veya diğer ilgili tarafların anket veya ödül oluşturabileceği bir anket/ödül platformudur. Kullanıcılar bu anketlere ve ödüllere isterlerse katılabilir, katılım için teşvik alabilir ve her zaman anonim kalabilirler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin