Bithumb
Türkiye’yi ilgi odağına alan Bithumb “gelecek nesil borsa” kavramını başlattı

Türkiye’yi ilgi odağına alan Bithumb “gelecek nesil borsa” kavramını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en büyük dijital varlık borsası Bithumb, yeni kurduğu Bithumb Global ile küresel pazara açılmayı hedeflerken ilgi odağına Türkiye’yi aldı. Gelecek nesil borsa yaklaşımıyla hazırlanan yeni sistem altyapısı ve Bithumb Global 1.0 ile işlemler artık hem daha kolay hem de daha hızlı olacak.

Bithumb yeni platformuyla dünyaya açılıyor

Kurulduğunda Güney Kore bölgesi odaklı faaliyet gösteren ve kısa sürede buradaki platform kullanıcılarının yüzde 80’ine erişmeyi başaran Bithumb, dünyaya açılmak üzere 2019 yılı başlarında Bithumb Global’i kurdu. Ve artık dünyanın geri kalanındaki likidite ve pazar potansiyellerini değerlendirecek. Bunun için kullanıcılar ve kripto topluluğu nezdinde “Unleach” programı başlatan Bithumb Global, daha kapsayıcı topluluk kaynakları yaratmaya ve vizyonlarına dair farkındalık oluşturmaya odaklanacak.

Kendi öz sermayesiyle bağımsız bir şirket olarak 2014 yılından bu yana hizmet veren Bithumb, daha sıkı güvenlik sistemleri, kendine özel tescilli teknolojisi ve ileri algoritmalarıyla kripto topluluklarının uzun zamandır beklediği standartları oluşturmaya başladı. Yenilenen web ara yüzü ve uygulama ile daha hızlı emir işleme yazılımı ve yeni altyapı kullanılarak kullanıcılara daha kolay işlem yapma ve genel kullanım deneyimi sunuldu.

Global kullanıcılara hizmet veren ‘gelecek nesil dijital varlık borsası’ Bithumb Global’in Kurucu Ortağı ve İdari Yöneticisi Javier Sim konuyla ilgili şunları söyledi:

Bithumb Global’in beta sürümünü 2019 Mayıs ayında faaliyete geçirdik. Ve çok hızlı bir şekilde dünya genelinde 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaştık. Bugün günlük işlem hacmimizi 381 milyon Amerikan Dolarının üzerine çıkartmanın ötesinde, 5 yıllık geçmişe sahip Bithumb’ın global versiyonu olarak 2019 yılında kurulan Bithumb Global şirketimiz, kısa sürede dünyanın lider işlem platformları arasındaki yerini aldı.

Bithumb’ın 8 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor

Güney Kore’deki ilk ve en nüfuzlu dijital para borsa şirketi olan Bithumb’ın bugün 1 milyonu mobil uygulama kullanıcısı olmak üzere 8 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Cari kümülatif işlem hacmi ise 1 trilyon Amerikan dolarını aşıyor. Kendine has sadık bir kullanıcı topluluğu yaratan kripto para borsası, tüm Güney Kore işlem hacminin yaklaşık yüzde 59’unu elinde tutuyor. Ayrıca küresel pazarın da yaklaşık yüzde 15’ine hakim. Dijital varlık işlem piyasasının lideri olan şirketin en yüksek günlük işlem hacmi ise 7 milyar Amerikan dolarını buldu.

– Basın bülteni –

Bilgi için:

Message İletişim / Hüsnü Uluscu / 0216 318 84 71-72 / [email protected]

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin