Bitcoin ve kripto paralar bir içinde kabul edilecek
Bitcoin ve kripto paralar bir içinde kabul edilecek

Türkiye’de kripto para ile akaryakıt dönemi: Bitcoin ile deponu kendin doldur!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para piyasasında her ne kadar ayı sezonu yaşansa ve fiyatlar çoğu yatırımcıyı üzse de kripto benimsenmesi yükselmeye devam ediyor. Ülkemizde biraz yavaş ilerlese de dünyada oldukça yaygın bir şekilde kripto paralar kullanılmaya başlandı. Ancak, akaryakıt şirketlerinden biri olan Aytemiz petrol radikal bir kararla kripto paraları kullanmaya karar verdi.

Bitcoin ve kripto paralar bir içinde kabul edilecek

Birçok ülkede uygulanan self servis hizmetini de başlatacak olan Aytemiz Petrol, ilk etapta bu hizmet için kredi kartını kabul edecek. Daha sonra nakit ile de hizmet sunumu başlayacak. Aytemiz self servis uygulamasında bir yıl içerisinde Bitcoin ve kripto paraları kabul edebilecek bir noktaya gelinmesi planlanıyor. Otogaz dolumu eğitimi gerektiği için LPG’li araçlarında self servis hizmeti kullanılamayacak.

Self servisi kullananlar yakıtı ucuza alacak

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, benzin ve dizel alımlarında self servis yakıt fiyatlarının standart fiyatlardan daha düşük olması gerektiğini söyledi. Aytemiz self servis hizmetini kullan araç sahipleri motorini 20 kuruş, benzinin litresini ise 15 kuruş indirimli satın alabilecek. Bu da 50 litrelik bir deponun yaklaşık 10 lira daha ucuza dolması anlamına geliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin