NEM’in 7.3 milyon dolara ihtiyacı var
NEM’in 7.3 milyon dolara ihtiyacı var

NEM, kripto kışını atlatamadı: XEM’in bir aylık ömrü kaldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM geliştirme ekibi olan NEM vakfı iflastan bir ay uzakta olduklarını açıkladı. Ayakta kalabilmek için ilk önce personellerini işten çıkarmaya başlayacaklar.

NEM’in 7.3 milyon dolara ihtiyacı var

İşten çıkarma ile ilgili resmi topluluk duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

Eldeki finansmanın ancak bir aylık giderleri karşılayabileceği gerçeği, mevcut personel sayımızı, ortaklıkları ve projeleri destekleyemeyeceğimiz anlamına geliyor. Her şeyi beklemeye almalıyız. Bu durum personeli ve ortakları incittiği için acı vericidir.

NEM Vakfı başkanı Alex Tinsman, vakfın hayatta kalabilmesi için 160 milyon token satışı veya 7.3 milyon dolar finansman desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Tinsman, NEM’in şu anki çıkmazı için şu ifadeleri kullandı:

Temel olarak, önceki yönetim kurulunun yanlış kararları nedeniyle giderlerimizi karşılayacak 1 aylık fonumuz kaldığını fark ettik. Fonlar ve şüpheli yatırım getirisi, aylık 9 milyon XEM’lik bir harcama oranına yol açtı. Mevcut yönetim, etkili bir organizasyon yürütme hedefinde başarısız oldu. Başta, XEM fiyatının yüksek olması bu sorunların üstünü örtüyordu ancak ‘Kripto Kış’ı tüm gerçekliği ortaya çıkararak çok büyük bir sorun oluşturdu.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin