Türkiye, Venezuela'ya Bitcoin ile ihracat yapmaya başladı!
Türkiye, Venezuela'ya Bitcoin ile ihracat yapmaya başladı!

Türkiye Bitcoin’in en ucuz olduğu ülkelerden biri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bugün yatırımcılarının yüzlerini güldürüyor. Lider kripto para Bitcoin, 9.700 doların üzerine çıktı. Bitcoin’in hareketini takip eden diğer kripto paralarda bugün yüksek kazançlar kaydediyor. Ama daha da önemlisi bugün açıklanan verilere göre Türkiye Bitcoin’in en ucuz olduğu ülkelerden biri oldu.

Türkiye Bitcoin’in en ucuz olduğu ülkelerden biri oldu

Bitcoin‘de yaşanan bu yükselişle birlikte ülkeler arasında çarpıcı fiyat farklılıkları görüldü. CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, Türkiye dünya çapında Bitcoin’in en ucuz olduğu ülkelerden biri. Aşağıdaki tabloda görülebileceği üzere Türkiye’deki kripto para borsaları Sistemkoin, Paribu ve BTCTurk üzerinde Bitcoin fiyatları, dünya ortalamasının oldukça altında seyrediyor.

Türkiye Bitcoin’in en ucuz olduğu ülkelerden biri
Türkiye Bitcoin’in en ucuz olduğu ülkelerden biri

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitfinex‘te Bitcoin fiyatı 9.700 dolara ulaşmışken Paribu üzerinde 9.177 dolarda. Her iki borsa arasında 500 doların üzerinde fark var. Geçtiğimiz yıl Bitcoin 20.000 dolar seviyesini gördüğü dönemde bu tablonun tam tersi olmuştu. Türkiye’de Bitcoin fiyatları, genel ortalamanın en az 1.000 dolar üzerinde seyrediyordu.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

No1geekfun

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin