Binance XRP/USDT çiftini işleme açtı!
Binance XRP/USDT çiftini işleme açtı!

Binance XRP/USDT işlem çiftini ekledi! Ripple fiyatı tırmanışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kripto para piyasasını etkileyecek önemli bir haber duyuruldu. Hacim itibariyle en büyük kripto para birimi borsası olan Binance XRP/USDT çiftini işleme açtığını duyurdu.

Binance XRP/USDT çiftini işleme açtı!

Konuya yönelik Binance’nin resmi internet sitesinde şu açıklama yer almakta:

XRP/USDT işlem çifti artık Binance’de mevcut.

Daha önce Binance’de Ripple ve Verge için dolar ile ticaret döneminin başlayacağını belirtmiştik. Binance’in, Ripple (XRP) ve Verge (XVG) için direkt itibari para ile takas seçeneğini devreye sokmayı planladığını da ilettik. Ancak Binance CEO’su Changpeng Zhao borsaya dolar çiftlerinin ekleneceği haberini Twitter üzerinden yalanladı.

Binance CEO’su daha önce yaptığı bir açıklamada bankalarla fiat paraların direkt olarak kullanılması konusunda anlaşmalarının olduğunu belirtti. Daha sonra Binance CEO’su Changpeng Zha’un bu açıklaması manipülasyon yaratmak amacıyla Verge ve Ripple’ın dolarla Binance’de takas edilebileceği şeklinde lanse edildi.

Binance CEO’su Zhao Changpeng, Twitter’dan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtirken, çeşitli bankalarla olan fiat anlaşma çabalarının Verge veya Ripple ile hiçbir alakası olmadığını vurguladı. Ancak bugün ise Binance, XRP/USDT çiftini işleme açtığını duyurdu.

Ripple, Binance haberinden sonra tırmanışa geçti

Ripple Binance haberinden sonra 0,87 dolardan 0,93 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Haberin yazıldığı zaman itibariyle Ripple 0,93 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Market hacmi ise 35,6 milyar dolardır. Ancak Ripple’ın market hacmi bu haberle hızla artmaya başladı. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde Ripple fiyatına fazlaca olumlu etki edeceği düşünülmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Binance

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin