Binance TR birbirinden güzel kampanyalarla resmen açıldı!
Binance TR birbirinden güzel kampanyalarla resmen açıldı!

Türk lirası Binance’te! Yüzde 15 komisyon indirimli Binance hesabı nasıl açılır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para birimi borsası Binance, Türk lirasını fiat-to-kripto listesine ekledi. Kullanıcılar bundan sonra Binance üzerinden doğrudan Türk lirası ile kripto para satın alabilecek.

Binance web sitesinde, Türkiye merkezli elektronik ödeme firması Papara tarafından sunulan yeni bir seçenek, artık Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP’yi doğrudan Türkiye’nin fiat para birimiyle satın almayı mümkün hale getirdi. Bir satış seçeneği şu anda mevcut olmasa da kripto para satın aldıktan sonra kullanıcılar bunları platformdaki diğer kriptolarla değiştirebiliyor.

Türk lirası ile birlikte 6 fiat para eklendi

Türk lirası, Binance’in geçen ay yaptığı fiat eklemeleri duyurusundan sonra sunduğu altıncı fiat para birimi. Rus rublesi, avro, Kazakistan tengesi, Ukrayna grivnası ve Nijerya nairası öteki seçenekler arasında bulunuyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu ay kripto para borsasında 180 fiat para birimi için destek eklemek istediğini söyledi. Şirketin Singapur’daki “süper buluşması” sırasında CZ şunları söyledi:

Önümüzdeki birkaç ay için yapmak istediğim en önemli şeylerden biri (altı ila dokuz ay arasında) diğer 180 fiat parayı Binance.com’a yerleştirmek.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin