Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F
Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F

Bitcoin fiyatı üç hafta sonra 8.500 dolara döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı bugün 8.500 dolara geriledi. Söz konusu düşüşün hem Binance hem de TRON’un Weibo hesaplarının bugün Çin’de bloke edilmesinin ardından Bitcoin’in Çin’deki geleceğine ilişkin endişeler nedeniyle gerçekleştiği düşünülüyor.

Çin’deki korku Bitcoin fiyatının düşmesine sebep olmuş olabilir

Çin’in en popüler mikroblog platformu olan Weibo, 14 Ağustos 2009’da Sina Corporation tarafından başlatıldı ve kısa süre içinde dünyanın en çok ziyaret edilen web siteleri arasında yer almaya başladı. Twitter’a benzer bir görünüme ve izlenime sahip olan site, çoğunlukla Çince konuşanlar tarafından kullanılıyor. 500 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı var ve her gün kullanıcılar tarafından 100 milyondan fazla mesaj yayınlanıyor.

Bugün TSİ 17.00 – 17.30 aralığında hem Binance hem de TRON’un Weibo hesapları engellendi. Binance sayfasını (https://www.weibo.com/binance) ya da TRON sayfasını ziyaret etmeye çalıştığınızda görebiliyorsunuz (https://www.weibo.com/u/6344553397)

Bunun gerçekleşmesinden kısa bir süre sonra, bazı insanlar Binance ve TRON’a karşı bu eylemin kripto şirketleri için bir uyarı olabileceğinden endişelenmeye başladılar.

Bu durumun Bitcoin fiyatının 8.641 dolardan 8.455 dolara dek düşmesine sebep olduğu düşünülüyor.

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin