Türk kripto para projesinin başarısını Binance'de onayladı!
Türk kripto para projesinin başarısını Binance'de onayladı!

Türk kripto para projesinin başarısını Binance’de onayladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sinovate (SIN) adındaki Türk kripto para projesi, dev Bitcoin borsası Binance’den “V Label sertifikası”nı aalmayı başardı.

Türk kripto para projesine Binance’den kritik belge geldi!

Türk kripto para projesi, 2018 yılında Suqa adıyla piyasaya sürüldü ve sonra Sinovate olarak yeniden markalaştı. Türk kripto para projesi şimdi de sektördeki popüler Bitcoin ve kripto para borsası olan Binance’den V Label sertifikası’nı aldı.

https://twitter.com/Binance_Info/status/1152142911015776256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1152142911015776256&ref_url=https%3A%2F%2Fuzmancoin.com%2Fbinance-sinovate-sin%2F&fbclid=IwAR1jY8UJ4AWaIqjy9TMQt9XawMynXUbcJGk970yecy9uKigC9MceGXouLWM

V Label sertifikası, Binance tarafından verilen önemli begeler arasında yer alıyor. V Label sertifikası, yatırımcılarını sürekli bilgilendiren ve proje ile ilgili bilgilerini güncel tutan kripto para projelerine veriliyor. Tam olarak V Label sertifikası, kripto para projelerin doğruluğunu garanti eden bir belge olarak lanse ediliyor. Projenin kurucusu ve CEO’su Tamer Dağlı, şu önemli açıklamayı yaptı:

Ödeme sistemleri üzerinde de çalışmalarımız var ve özellikle Türkiye’de kripto para birimi kullanımına yasal düzenleme geldiği andan sonra Sinovate’ı Türkiye’de kripto paraların geçtiği her yerde görme şansımız olacak.

Sinovate (SIN) fiyatını katlıyor

Türk kripto para projesi SIN, iki günde yüzde 50 oranında değer kazandı. Kripto para, yazım sırasında yüzde 25 oranında artışla 0,0076 dolar seviyesinden ticaret yapıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin