Tarihi Bitcoin borsası kepenk indiriyor! Bitcoin borsada 9 bin dolardan satılıyor
Tarihi Bitcoin borsası kepenk indiriyor! Bitcoin borsada 9 bin dolardan satılıyor

Dev Bitcoin borsası Coinbase’den yatırımcıları üzecek karar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük ve en popüler borsalardan biri olan Coinbase, kullanıcılar için kripto bundle hizmetlerini durdurma kararını aldı. Bilgi borsadaki SSS web sitesinde görülebilir. 

Dev Bitcoin borsası Coinbase, Bundle ürününü sessizce sonlandırdı

Kullanıcıların bir kripto para birimi bundle’ını satın almaları için kullanışlı ve popüler bir hizmet olan Coinbase Bundle, kullanıcılara bilgi vermeden borsa tarafından sonlandırıldı. Bundle servisi kullanılarak satın alınabilecek dijital para birimleri arasında Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Ethereum Classic (ETC) bulunuyor. Yatırımcıların bu kripto para birimlerini aynı anda ABD kullanıcıları için 25 ABD doları veya euro ve İngiliz Sterlini cinsinden nominal eşdeğeri bir yatırımla satın almaları mümkündü. Coinbase Bundles SSS web sitesinde aşağıdaki açıklama yer alıyor:

Coinbase Bundle’dan satın alınan tüm varlıklar kendi bireysel varlık cüzdanlarına yeniden dağıtıldığı için Coinbase Bundle alımları kaldırıldı.

Kullanıcılar, Coinbase Bundle geçmişini ve satın alımlarını Araçlar ve Geçmiş sekmeleri üzerinden görebilecekler. Bununla birlikte, satın alım artık Hesaplar bölümünde görüntülenemeyecek. Kullanıcıların Coinbase Bundle’larında tuttukları varlıklar artık bireysel cüzdanlarına yerleştirilecek. Bu bireyler için rahatsız edici görünse de borsabunun sadece “kozmetik bir değişim” olduğunu iddia ediyor.

Coinbase Bundle’ının arkasındaki asıl amaç neydi?

Coinbase Bundle’ının arkasındaki asıl amaç, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde çeşitlendirilmiş bir portföy sahibi olmalarına yardımcı olmaktı. Asıl soru, Coinbase’in hizmeti iyileştirmeyi, yeni para eklemeyi veya tamamen kesmeyi planlayıp planlamadığıdır. 

Coinbase kısa süre önce yatırımcıların kripto pazarında karar vermelerine yardımcı olmayı amaçlayan üç alım satım sinyali açısından toplu veri yayınlamaya karar verdi.  CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, borsa son 24 saat içinde taşınan işlem hacmiyle pazardaki en büyük 34. sırada. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin