Önde gelen Türk Bitcoin borsasından Tether hemlesi
Önde gelen Türk Bitcoin borsasından Tether hemlesi

Önde gelen Türk Bitcoin borsasından Tether hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin lider Bitcoin  ve kripto para borsalarından biri olan Paribu’da, Ethereum’a dayalı Tether (USDT) ticareti başlıyor. Paribu bugün yaptığı açıklamada, platformda Tether yatırma ve çekme işlemlerinin Ethereum ağında ERC20 tabanlı olarak gerçekleştirilecek altyapının devreye alındığı duyurdu.

Türk Bitcoin borsası Paribu’dan kritik Tether hemlesi

Türkiye’nin en büyük Bitcoin borsalarındna biri olan Paribu, Tether ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Paribu bugün resmi Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı duyuruda şunları söyledi:

Değerli kullanıcılarımız, Tether (USDT) yatırma/çekme işlemlerinizi Ethereum ağında ERC20 tabanlı olarak gerçekleştirebileceğiniz altyapı devreye alındı. Geçmişte OmniLayer ile gerçekleşen USDT transferleri artık Ethereum ağında ERC20 USDT olarak da gerçekleştirilebilecek.

Tether, bir süredir USDT’lerini Bitcoin’e dayalı OMNI’den Ethereum ağına taşıyor. Tether’ın Ethereum Blockchain’ine geçiş yapmasının nedeni olarak USDT’nin tüm Ethereum ekosisteminde genişlemesi ve daha fazla kullanım alanı bulabilmesi belirtiliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin