Tüm zamanların en karlı 10 kripto para birimi
Tüm zamanların en karlı 10 kripto para birimi

Tüm zamanların en kârlı 10 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Baştan beri bir kripto para birimi projesine yatırım yaptınız mı? İlk yatırımdan sonra ne kadar kazandığınızı veya kaybettiğinizi öğrenin. DataLight, tüm zamanların en karlı 10 kripto parayı listeledi. Listede mamut büyüklüğünde bulunan Bitcoin, en eski sahiplerinden biri olsaydınız, yatırımınızdan (YG) yüzde 1.3 milyon getiri elde edecektiniz.

Paçavralardan zenginliklere

İlk kripto para birimi olan Bitcoin, Haziran 2010’da ilk defa bir borsada 0,30 dolar fiyatla listelendi. Bu makaleyi yazarken, BTC’nin fiyatı 3.946.09 dolar seviyesinde ve aynı zamanda 4.000 doların psikolojik açıdan önemli bir noktasını geçmeye çalışıyor.

Ethereum’un (ETH) fiyatı yüzde 68.205 arttı (Ağustos 2014’te ilk listelendiğinde 0,2 dolardı). Dash (DASH) yüzde 39.509,52 artışla üçüncü sırada geliyor.

Yatırımcıların başarısız olduğu kripto para birimleri

Binance Coin (BNB), NEM (XEM) ve XRP (XRP) de en karlı 10 kripto para arasında. Bu arada, Zcash (ZEC), Bitcoin Gold (BTG) ve Bitcoin Cash (BCH), en büyük zararı olan para birimleridir. ZEC, 2016 yılında 4.293 dolardan işlem yapmaya başlamış, şu anda 50.82 dolardan işlem görmekte ve bu da bize %98,82 düşüş sağlamaktadır.

Ancak, kripto para artmaya başladığında başka bir kripto para olan CMCde pozisyonunu hızla arttırdı. Kripto para sıralamasında ilk 30’da ilk listelemelerinden sonra değer kaybeden on kripto para birimi bulunuyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin