Bitcoin mi? altcoin mi?: İşte önümüzdeki ralliye yönelik çarpıcı anket sonuçları
Bitcoin mi? altcoin mi?: İşte önümüzdeki ralliye yönelik çarpıcı anket sonuçları

Bitcoin (BTC) fiyat göstergesi, yedi ay içinde ilk kez boğa koşusunu gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coindesk analisti Omkar Godbole’e göre Bitcoin (BTC)’in 50 günlük hareketli fiyat ortalaması, yakında 100 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkarak yedi aydaki ilk boğa (yükseliş) crossover’ını doğruladı.

Analiste göre, yükseliş geçiti gecikmeli bir gösterge olsa da, MA’ların mevcut eğimi düşüş eğiliminin tükenmesine işaret ediyor. Bu nedenle, diğer uzun süre göstergeleri ve 27 Şubat’ta oluşturulan yükseliş mumları tarafından önerildiği üzere, Bitcoin yakın gelecekte 4.236 dolara (24 Aralık’ın en yükseği) yükselebilir. Fiyatların kabul edilmesinin 3.658 doların altında (27 Şubat düşük) bulması durumunda yükseliş eğilimi zayıflayacaktır.

Bitcoin’de Boğa göründü!

Yaygın olarak takip edilen bir Bitcoin (BTC) fiyat göstergesi, yedi ay içinde ilk kez yükselişe geçecek. Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalaması (MA), şu anda Bitstamp verilerine göre 3.669 dolar. 100 günlük MA ise 3.670 dolar. Etkinlik, Ağustos 2018 sonundan bu yana ortalamanın ilk yükseliş geçidi olduğunu doğrulayacak.

Bununla birlikte, boğa çaprazı geçmiş verilere dayanan gecikmeli bir göstergedir ve bu durumda muhtemelen Aralık ayında görülen 3.100 dolara yakın düşük seviyelerdeki Bitcoin toparlanma rallisi ürünüdür.

Bununla birlikte, haftalık hareketli ortalama yakınsaklık sapması (MACD) ve yükselişin erken döndüğü belirtileri Flow İndex Flashing gibi birkaç temel göstergeyle, ayıların boğaları yakalama olasılığının düşük olduğuna işaret ediyor.

Günlük grafik
Günlük grafik

Yukarıda görüldüğü gibi, 50 günlük MA yukarı doğru bir dönüş alıyor ve 100 günlük MA’yı aşağıdan geçmek üzere. Ayrıca, BTC’nin son 12 günde 100 günlük MA’yı tekrarlayan savunması, 27 Şubat’ta oluşturulan uzun kuyruklu doji mumunun öne sürdüğü boğa olayını güçlendirdi.

Sonuç olarak, BTC kısa süre sonra, 24 Aralık’ta oluşan 4.236 dolar seviyesinin altındaki düşüşün hemen altında bulunan ters baş-omuzlar boyun çizgisi direncine doğru yükselebilir . Bir yükseliş eğilimi yaklaşan UTC yükseliş eğilimi eğilimini doğrular ve 5.000 dolar seviyesine yükselebilir.

Haftalık grafik
Haftalık grafik

Haftalık grafikte, 5 ve 10 mumdan oluşan MA’lar iki hafta önce bir yükseliş koşusu üretti. BTC ayrıca geçtiğimiz iki hafta içinde 10 mum MA’yı savundu ve MA çalışmaları tarafından sinyal edilen boğa eğilimini güçlendirdi. Yakın vadede, BTC’nin 4.190 dolarlık en yüksek seviyesine baş kaldırdığı görülüyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin