Bitcoin 60.000 dolara yükselirken saatler içinde devasa short pozisyonları tasfiye edildi
Bitcoin 60.000 dolara yükselirken saatler içinde devasa short pozisyonları tasfiye edildi

Tüm malvarlıklarını sattılar, Bitcoin aldılar: Bitcoin Ailesi ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2016’nın sonlarında, Hollanda’nın Venlo kasabasında ikamet eden Didi Taihuttu ve Romaine Taihuttu Smits, sahip oldukları her şeyi satmaya, banka/emeklilik hesaplarını boşaltmaya ve hepsi ile Bitcoin almaya karar verdi.

Bitcoin Ailesi
Bitcoin Ailesi

Üç çocuklu aile yıllardır Bitcoin ile yaşıyor

Üç çocuğu olan Hollandalı çiftin (Joli, Juna ve Jessa) 3 Haziran 2017 tarihinde yayımlanan ilk blog gönderisinde (“Aileyle tanışın”) “güzel ve sağlıklı bir dünyayı keşfetme” hayalleri hakkında bir şeyler yapmaya karar verdikleri yazıyor.

Didi (koca) “tükenmişliğin sınırında” olduğundan ve bir aile olarak “bir molaya ihtiyaçları olduğu” için, tüm mal varlıklarını tasfiye ettiklerini ve Tayland’a uçak bileti alarak yeni hayatlarına başladıklarını söylüyor.

Bu haftanın başlarında, “Bitcoin Ailesi” CNBC Digital’in Kıdemli Yapımcısı MacKenzie Sigalos’a bir röportaj verdi. Bu röportajı kaleme alan CNBC makalesine göre Bitcoin Ailesi, fiyatı 900 dolar civarında iken Bitcoin’e girdi. Daha sonra, “BTC kabul etmeye istekli bir kişi bulana kadar” hiçbir mal/hizmet için asla ödeme yapmayacaklarına söz verdiler.

40 ülkeye gittiler, en çok Slovenya’yı sevdiler

Bitcoin Ailesi yeni hayatına başladığından beri 40 ülkede zaman geçirdi. Son birkaç yıldır kripto para birimlerinin artan popülaritesine rağmen, zaman zaman sadece BTC ile ödeme yapmak zordu ancak CNBC makalesine göre, “takas, pazarlık, Bitcoin debit kartları ve satıcıları ikna etme yoluyla kripto para birimlerini kabul ettirerek Avrupa, Asya ve Okyanusya’nın çoğunu geçmeyi başardılar.”

Bitcoin Ailesi, ziyaret ettikleri en Bitcoin dostu şehrin Slovenya’nın başkenti Ljubljana olduğunu ve hemen hemen her şeyi (sinema biletleri ve araba onarımları gibi) Bitcoin ile ödeyebildiklerini söylüyor.

Didi şöyle diyor:

Benim fikrime göre, herhangi bir ülke, dünyadaki herhangi bir şehir, bir değer deposu, ödeme veya eşler arası nakit olarak aynı BTC benimsenmesine sahip olabilir. Bizi dünyayı keşfetmeye iten de budur.

Bitcoin’i bir değişim aracı olarak kullanan aile, bu durumun BTC’yi büyük bir değer varlığı olmaktan alıkoymadığını söylüyor:

Bitcoin’in yavaş yavaş bir değer deposu haline geldiğine inanıyorum. BTC’yi değer depolayan ve bazen muazzam bir şekilde değer kazanan bir dijital altın olarak görüyoruz, ancak bu altınla bir mağazada ödeme yapabilirsiniz.

Instagram bloglarına göre, şu anda Bitcoin Ailesi güney Portekiz’in Algarve bölgesindeki bir kasaba olan Lagos’u ziyaret ediyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin