Toparlanan Bitcoin için yeni bir yükseliş dalgası gelecek mi?
Toparlanan Bitcoin için yeni bir yükseliş dalgası gelecek mi?

Bitcoin için yakında sert bir fırtına başlayabilir! Hangi seviyeler yakından izlenmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, son birkaç gündür oldukça yatay bir seyir izliyor. 19.000 doların üzerinde görülen satış baskısı, ayıların son birkaç hafta boyunca birden fazla güçlü satış yol açmasına izin verdi.

19.500 ila 20.000 dolar arasında bir satış baskısı daha görebiliriz

Bu retlerin tümü, kripto para biriminin bir dizi yüksek dipler oluşturmasına neden oldu. Eğer uzun bir süre boyunca tutunmayı başarabilirse ciddi bir yükselişin yakın olduğunu gösterebilecek inanılmaz derecede yükselişe yönelik bir teknik modelden söz ediliyor.

Bu teknik güç ayılara bir darbe vurdu. Ancak 19.500 ila 20.000 dolar arasındaki satış baskısı hâlâ önemli ve önümüzdeki günlerde büyümeyi engellemeye devam edebilir.

Lakin yine de alıcılar ve satıcılar arasındaki bu son savaş nedeniyle görülen konsolidasyon çok uzun sürmeyebilir.

Bitcoin için tipik bir boğa modeli açığa çıktı

Bir trader, BTC’nin kısa vadede muazzam bir oynaklık görmesine neden olabilecek devasa bir üçgen oluşumunun zirvesine yaklaştığını belirtiyor. Bu modeller tipik olarak boğayı destekleyen kırılmalara neden oluyor, bu da bir sonraki yükselişin hızlı ve şiddetli olacağı anlamına gelebilir.

Bitcoin, şu an 19.160 dolarda marjinal olarak işlem görüyor. Bu da son birkaç gündür işlem gördüğü alan.

Bu seviyenin üzerindeki ve altındaki kırılmalar trend belirleyici olaylar gibi görüneceğinden, 19.000 dolar BTC için çok önemli bir seviye konumunda.

BTC 19.000 dolara nasıl bir tepki verecek?

Orta vadede Bitcoin trendlerinin nerede olacağı, muhtemelen 19.000 dolara vereceği tepkiye bağlı olacak. Zira bu seviyenin üzerinde veya altında devam eden bir ticaret, orta vadeli görünümüne dair ciddi bilgiler sağlayabilir.

İzlenecek temel destek, bir sonraki direnç seviyesi 19.400 dolar.

Bir analist, son tweet’ine Bitcoin’in önümüzdeki günlerde büyük bir dalgalanma görmenin eşiğinde olduğunu açıkladı. Analist kripto para biriminin 16.400 dolara düştüğü son hamlenin ardından şekillenmekte olan bir üçgen oluşumuna işaret etti.

Yön konusunda emin olmadığımda, piyasa gürültüsünü filtrelemek için her zaman doğrusal BTC grafiğine geçiyorum. Fiyatın özü, bir üçgen şeklinde daralan net bir konsolidasyonu gösteriyor. Zirveye yaklaşırken, bugün büyük bir patlama ve büyük dalgalanma bekliyorum.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in fiyat hareketi üzerindeki bu üçgen formasyonunun uzun vadeli önemi hakkında fikir verebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin