monacoin
Tüm kripto piyasası düşerken MonaCoin 3 kat değerlendi... Peki, neden?

Tüm kripto piyasası düşerken MonaCoin 3 kat değerlendi… Peki, neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon kripto para projesi MonaCoin, kripto para piyasasındaki kripto paraların büyük bir çoğunluğu ekside seyrederken inanılmaz bir yükseliş gösteriyor. MONA, 31 Mayıs cuma günü neredeyse üç katına kadar yükseldi. Sabahın ilk saatlerinde 1,09 dolardan 3,08’e kadar yükseldi.

Listelenme haberi Monacoin fiyatını tavan yaptırdı

Bu kazanımların sabah saatlerinde kaydedildiğini görüyoruz. Öğle vakti ise düzeltme başlayarak kripto paranın 2,26 dolar seviyelerine gerilediği görüldü. Yine MonaCoin halen son 24 saatte yüzde 85 artışla en çok kazandıran altcoin konumunda. Bu arada MONA, CoinMarketCap’in ilk 100 kripto para sıralamasında 58. Sırada yer alıyor.

MONA’nın bu kadar sert alışlar görmesinin sebebi, 2018’de 530 milyon dolarlık bir kripto para korsanlığına rağmen, bu yılın başlarında Japonya’da kripto takas lisansı alan bir düzenleme borsası olan Japon kripto borsası CoinCheck’de listelenmesi olarak görülüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir…

Monacoin Japonya’nın Dogecoin’i

Mevcut MONA hacminin yüzde 85’i, Japon Yeni ile işlem görürken en çok işlem Bitbank Borsası’nda yapılıyor. MonaCoin ayrıca Upbit ve Bittrex’te listelenen bir altcoin.

MonaCoin, Japonya’nın DogeCoin’i olarak kabul ediliyor. Ve ülkenin ilk resmi kripto parası olmak gibi bir ünü var. Logosunda Japonya’da popüler olan bir Japon kedisi var. Bu arada MonaCoin, Litecoin’in bir hard forku.

MonaCoin, Ağustos 2014’te bir adamın Nagano eyaletinde kripto para ile arsa satın alması sonrası tanınırlığı artan ve ülke çapında ünlenen bir altcoin.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin