coinbase eos
Coinbase genişlemeye devam ediyor; Şimdi de EOS desteğini açıkladı

Coinbase genişlemeye devam ediyor; Şimdi de EOS desteğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’nin önde gelen kripto para borsası ve cüzdan hizmeti Coinbase, 30 Mayıs’ta yayınlanan basın açıklamasında EOS’u platformlarında listelemeye başladıklarını duyurdu.

EOS listelemesi ile ilgili bir detay ise Birleşik Krallık ve New York harici Coinbase’in hizmet verdiği birçok alanda işlem ve depolama için mevcut olması.

Duyuruda ayrıca, EOS ile ilgili olarak işlem ücreti olmadığı da belirtildi. Bunun RAM, CPU’lar veya ağ bant genişliği vergisi gibi bilgi işlem kaynaklı maliyetlerden bahsediliyor. Ağı işleten kullanıcılar, işlemleri yürütmek için gereken hesaplama gücüne katkıda bulunarak EOS kazanabilecekler.

EOS, Coinbase borsasına yakın zamanda eklenmiş en büyük kripto paralardan biri. Öyle ki kripto paranın şu an 6,8 milyar dolar sermayeye sahip olduğunu görüyoruz. Bilindiği gibi Şubat ayında kripto borsasına Ripple’ın token XRP de eklenmişti. Coinbase ayrıca kısa süre önce iki stabil kripto para olan DAI ve USD Coin (USDC) desteğini de eklemişti.

EOS Block.one büyük duyurusu öncesi sürpriz listeleme

Ayrıca EOS’un 1 Haziran tarihindeki büyük duyurusu öncesi böyle bir listelemenin gerçekleşmesi de dikkat çekiyor.

Coinbase hizmetleri her geçen gün genişliyor

Mayıs ayının başlarında, Coinbase ayrıca 50’den fazla yeni yargı alanı için sunduğu alım satım desteğiyle ve 100’den fazla ülkede dâhil olan mikro kripto ödemeli Coinbase Earn ile bir eğitim programı kapsamında küresel hizmetlerini genişletti.

Daha yakın bir zamanda, Coinbase Veri ve Uluslararası İşler Başkan Yardımcısı Emilie Choi, merkezi olmayan ticaretin şu anda borsa için gündemde olmadığını söyledi. Choi, uyumluluk sorunlarının Coinbase’in merkezsiz bir borsa (DEX) kurması önündeki en büyük engel olduğunu söyledi.

cryptopost

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin