Kripto para piyasası hacmi düşüyor ve altcoinler kan kaybediyor!
Kripto para piyasası hacmi düşüyor ve altcoinler kan kaybediyor!

Tüm kripto para piyasası kana bulandı: Son durum endişe veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı Pazar günü yalnızca bir saat içerisinde 500 dolarlık bir düşüş yaşayarak 6.700 doların altına kadar düştü. Bitcoin bu şekilde son iki ay içerisindeki en düşük seviyesini de görmüş oldu. Tüm kripto para piyasası ise kırmızıya boyandı!

Bitcoin son iki ay içerisindeki en düşük seviyesini gördü

CoinDesk’in Bitcoin Fiyat Endeksi’ne göre dünyadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin bugün 6.647 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu seviyeler lider kripto para biriminin 10 Nisan’dan bu yana gördüğü en düşük seviyeler. Son 24 saatlik veriler ise Bitcoin’in 7.470 dolar seviyesinde bir destek bulmakta zorlandığını gösteriyor.

Tüm kripto para piyasası kana bulandı: Son durum endişe veriyor!
Tüm kripto para piyasası kana bulandı: Son durum endişe veriyor!

Yatırımcılar için bu durum Bitcoin’in iki aylık yükseliş trendinin son bulmasıyla endişe verici bir hale geliyor. Şubat ayında Bitcoin, 5.900 dolar seviyelerine kadar düştü. Ancak daha sonra Bitcoin bir fiyat toparlanması başlattı ve 6.700 dolar seviyesine yükseldi. Piyasalar ve Bitcoin’deki bu düşüşün ne kadar süreceği ise belirsiz.

Tüm kripto para piyasası kana bulandı!

Bitcoin fiyatının düşmesiyle birlikte kripto para piyasasında da bir düşüş trendi başladı. Neredeyse tüm kripto paralar kırmızı alanda işlem görüyor. Toplam piyasa hacmi 293 milyar dolar seviyesinde. Geçtiğimiz gün kripto para piyasasının hacmi 340 milyar dolar seviyesindeydi. Bu rakam aynı zamanda kripto para piyasasının son iki aydır gördüğü en düşük seviye. Yazım sırasında neredeyse tüm kripto para birimleri son 24 saatte yüzde 10-20 oranında düşüş gösteriyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin