Stellar Lumens uzun vadeli getirisi ile dikkat çekiyor
Stellar Lumens uzun vadeli getirisi ile dikkat çekiyor

Stellar Lumens uzun vadeli getirisi ile dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens 4,6 milyar dolarlık piyasa sermayesine göre, dünyanın en büyük yedinci kripto parası konumunda bulunuyor. Yoğun piyasa düzeltmelerinden sonra, Stellar Lumens bir yıllık süre içerisinde en büyük ilk 15 kripto para arasında en yüksek getiriyi elde etmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Buna göre XLM’nin yıllık son bir yıldaki getiri oranı yüzde 2600 olarak hesaplandı. Stellar’ı yüzde 1500’lük getirisi ile IOTA ve yüzde 1100’lük getirisi ile Monero takip etti. Böylece Stellar Lumens uzun vadeli kazancı birçok önemli kripto paranın kazancının üstüne çıktı.

Stellar 7 günlük performans grafiği
Stellar 7 günlük performans grafiği

Stellar Lumens şu anda ciddi bir piyasa krizinin kurbanı olmuş gibi görünüyor. Buna göre bugün 0,25 dolar seviyelerinde işlem gören kripto paranın dünden beri yaklaşık yüzde 7,86 oranında değer kaybettiği görüldü. Diğer yandan Stellar Lumens’in belirttiğine göre tüm yıl boyunca XLM Bitcoin karşısında en az yüzde 500 oranında değer kazandı. Bu kazanım Ethereum’a karşı hesaplandığında Yüzde 1000’in üzerinde bir tutara denk geliyor. XLM, aylarca stabil bir şekilde en iyi sekizinci kripto para konumundayken, böylelikle daha yüksek bir sıra elde etmiş oldu. Bu açıkça kripto para için olumlu bir gelişme olarak görülebilir ve kripto paranın hala yarışta olduğunu gösterir.

Stellar Lumens’e oldukça yakın olan ve piyasa sermayesine göre aralarında ufak farklılıklar bulunan Cardano (ADA), özellikle KEVM Test Net lansmanlarından beri aşırı derecede verimlilik gösteriyor. XLM ile aralarındaki fark, şu an için ufak denilebilecek yaklaşık sekiz milyonluk bir rakamdır. Ve günümüzün piyasa koşullarında en iyi olmak için gerçek anlamda zorlu mücadeleler verilmektedir.

Stellar Lumens uzun vadeli getirisi ile en yakın rakiplerine fark attı

XLM’nin diğer büyük kripto paralar ile yapılan karşılaştırılması göz önüne alındığında, 15 dijital varlıktan 26 kat daha fazla değer kazandığını görülüyor. Özellikle 9. en büyük sermayeye sahip IOTA’dan 15 kat, takip eden 14. sıradaki Monero’dan ise 11 kat daha fazla daha fazla değer kazandı.

Bu arada IOTA’nın dünden beri yüzde 8,67 oranında değer kaybettiği görülürken, Monero aynı zaman diliminde yüzde 6,10 oranında değer kaybetti. Genel piyasa sermayesine bakıldığında da yüksek miktarda bir düşüş söz konusu. Buna göre piyasa sermayesi yaklaşık 50 milyar dolar gibi büyük bir düşüş göstererek, 298,9 milyar dolar seviyesine ulaştı. Stellar Lumens sürekli manşetlere çıkan bir kuruluş olmamasına rağmen kuruluşundan itibaren önemli bir mesafe kaydettiği görülmektedir. Ayrıca bu uzun yolda ise destekçileri Stellar Lumens’e ne kadar güvendiklerini tekrar tekrar göstermektedirler.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin