J.P. Morgan’dan Joyce Chang:
J.P. Morgan’dan Joyce Chang: "Fintech bu salgın sırasında ana akıma geliyor"

Tüm BTC transferlerinin yüzde 88’i yüksek işlem ücretleri ile gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SegWit’in etkinleştirilmesinden üç buçuk yıl sonra, ödemelerden tasarruf sağlayan işlem formatının benimsenmesi hala ideal olmaktan uzak.

Tüm BTC transferlerinin %88’i işlem ücretleri için fazla ödeme yapıyor.

Yüksek işlem ücreti

Chaincode Labs’tan Mark “Murch” Erhardt tarafından yapılan analize göre, tüm Bitcoin işlem girdilerinin %88’i olması gerekenden daha yüksek ücretler ödüyor. Erhardt, sonucunu, işlem girdilerinin yalnızca %12’sinin eski girdilerle işlem yapmaktan daha az ücret gerektiren SegWit formatını kullandığını gösteren verilere dayandırıyor.

Erhardt, eski işlem ücretlerine güvenmenin Bitcoin bloklarını normalde olabileceğinden daha küçük tuttuğuna ve görünüşte artan onaylanmamış işlem birikimine katkıda bulunduğuna inanıyor.

Dün bir noktada 107 blok değerinde işlem içeren tıkanmış bir Bitcoin mempool, daha az maliyetli işlemler oluşturarak ücretlerden tasarruf etmenin mümkün olduğunu hatırlatıyor. Erhardt’a göre bunu yapmanın en kolay yolu, gelecekteki tüm işlemler için SegWit’i benimsemek.

SegWit işlemlerine geçmek

Erhardt, blok zincirindeki şişkinliği en aza indirmek için SegWit işlemlerine geçmenin gerekli olduğuna dikkat çekti:

“Daha az verimli çıktı biçimleri yaygınlaştıkça, daha fazla blok alanı borcu biriktiriyoruz.”

Erhardt, SegWit’in büyük cüzdan sağlama hizmetlerine entegrasyonunun gecikmiş olduğuna ve gereksiz mempool ve blockchain şişmesine katkıda bulunduğuna inanıyor. Mempool’un durumu hakkında “SegWit’in etkinleştirilmesinden bu yana neredeyse 3,5 yıl geçti,” dedi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin