Peter Schiff:
Peter Schiff: "Hükümetin Bitcoin'i düzenlemesi gerektiğini düşünmüyorum"

Tüm Bitcoin varlığını kaybeden uzman ekonomistten sürpriz açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Ocak tarihinde Twitter aracılığıyla takipçilerine seslenen uzman ekonomist Peter Schiff, tüm Bitcoin varlığını kaybettiğini duyurarak dünyayı şoka uğratmıştı. Dünyaca ünlü finansçı, kaybının ardından dijital para birimlerinin güvenli olmadığını ifade ederek kripto para endüstrisini suçlamıştı.

“Dürüst ama pahalı bir hata.”

Bugün yayımladığı yeni bir tweet’te hatanın kendisinde olduğunu kabul eden Schiff, uygulamanın yeni sürümüne geçerken cüzdanından çıkış yaptığını, PIN bilgisini parola sandığını, cüzdan şifresini ise bilmediğini ifade etti.

Peter Schiff, Bitcoin karşıtlığıyla tanınıyor

Bazı insanlar cüzdan şifresine karşı dikkatsiz bir tutum benimsediği için Schiff ile alay ederken, bazıları ise çoklu çözüm önerileri hakkında tavsiyelerde bulundu.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ise Peter ve Bitcoin topluluğuna saldıran insanları kınadı. Buterin’e göre bu tür olumsuz sorunların çözülmesine yardımcı olmanın kendi sorumlulukları olduğunu söyledi.

Kripto para birimleri hakkında eleştirel görüşleriyle tanınan Peter Schiff, hatasını kabul etmesine rağmen, gelecekte BTC destekçilerinin zarar göreceği konusunda uyarılarda bulundu.

cryptonewsz


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin