kripto para düşüşü
Son kripto para düşüşü: Binance CEO’su medyayı suçlarken analistler düşüşü teknik açıdan değerlendiriyor

Trump’tan kaçan Çin, Bitcoin’i kurtarıcı olarak görmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’den gelen son raporlara göre, hükümetin jeopolitik gerilimler artmaya devam ettikçe Bitcoin ve kripto para birimlerine ilişkin bakış açısının değişebileceğini gösteriyor.

Bitcoin “güvenli liman varlığı” sergiliyor

Çin’in devlet tarafından işletilen Xinhua Haber Ajansı, Salı günü yaptığı açıklamada, Bitcoin’in “güvenli liman varlığı” özelliklerini gösterdiğini belirten bir analiz yayınladı. Bitcoin güvenli liman varlıklarının özelliklerini gösterdi ve birçok yatırımcının dikkatini çekti. Ek olarak, Facebook’un kripto para birimi Libra’nın piyasaya çıkacak olması, pazarın popülaritesini büyük ölçüde artırdı ve kripto para birimi piyasasına daha fazla yatırımcı çekti.

Analiz, 2017 yılında ilk kripto para tekliflerini ve çoğu Bitcoin ticaretini yasaklayan Çin hükümeti tarafından yapılan önceki hamlelere göre farklı bir kesinliği gözler önüne seriyor. Hükümet aynı zamanda birçok madencilik faaliyetini işletmeden kaldırarak Bitcoin madenciliğini de yasaklamıştı. Çin’in kripto üretme potansiyeli ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkeyi bir dizi yeni tarifeyle tehdit etmeye devam etmesiyle geliyor. Kripto, Blockchain araştırma sorumlusu Garrick Hileman, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Çin’in ticaretle ilgili endişeler Çin’de kripto talepleri artırıyor. Ayrıca, Çin’deki Bitcoin’in fiyat artışını da körükleyen eğilimler görüyoruz.

Daha geçen hafta, dünyanın en büyük kripto para birimi varlık yöneticisi olan Grayscale Investments, Bitcoin yatırımlarını küresel likidite krizlerine karşı bir hedge olarak savunan bir rapor yayınladı. Bununla birlikte, Xinhua’nın analizi “yatırımcıların Bitcoin pazarındaki spekülatif risklere karşı dikkatli olmaları” gerektiği konusunda uyarıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin