Kan banyosu! Piyasa 23 milyar dolar eridi, Bitcoin yüzde 5 düştü
Kan banyosu! Piyasa 23 milyar dolar eridi, Bitcoin yüzde 5 düştü

Kripto pazarı kan gölüne döndü ve 24 saatte 80 milyar dolar kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarı, Bitcoin (BTC) 12 saatten daha kısa bir sürede 13.000 dolardan 10.000 dolara kadar düştüğü için değişken bir gün geçirdi. Altcoin’ler, ilk kripto varlığının öncülüğünü takiben çift haneli kayıplar yaşadı. İstisnai oynaklıktan kaynaklanan risk karşıtı bir duyarlılık, satışları daha da artırdı. Toplam piyasa kapitalizasyonu 387 milyar dolardan 319 milyar dolara geriledi; ortalama günlük işlem hacmi 119 milyar dolara düştü. Bitcoin’in pazar hakimiyeti %62’ye geriledi.

Top-3 kripto para fiyatına genel bakış

BTC/USD 11.000 doların altında bir miktar marjinal el değiştirerek Perşembe gününden bu saate kadar neredeyse %14 oranında bir kayıp yaşadı.

Mevcut piyasa değeri 31.4 milyar dolar olan ikinci en büyük dijital varlık Ethereum, 295 dolar olarak belirlendi. Kripto para 300 doların üstünde bir miktar toparlama girişiminde bulundu, ancak tutunamadı. ETH/USD son 24 saat içinde %12’nin üzerinde değer kaybetti.

Ripple’ın XRP’i Asya’da baskı altında. Mevcut piyasa değeri ile üçüncü en büyük kripto para, Perşembe gününden bu yana %12’nin üzerinde ve gün başlangıcından beri %1’in üzerinde değer kaybetti. XRP/USD yazım sırasında 0,41 dolar değerinde el değiştiriyor.

En büyük altcoin pazarı

Bitcoin Cash (BCH), ilk 20 altcoin arasında günün en büyük kaybedenidir. Son 24 saat içinde değerinin %15’ini kaybetti ve yazım sırasında 406,77 dolardan işlem görüyor.

Binance Coin (BNB) kötünün en iyisidir. Token son 24 saat içinde sadece %3 düştü ve bu da diğer rakamlar arasında iki haneli zararlarla galibiyete benziyor. Yazım sırasında BNB, 34,45 dolardan el değiştiriyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin