Trump’ın bombardımanı, Bitcoin’in tarihindeki en büyük boğa sinyali oluyor
Google Trends Trump ve Bitcoin

Trump’ın bombardımanı, Bitcoin’in tarihindeki en büyük boğa sinyali oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs destekli kripto borsası Circle CEO’su, Başkan Trump’ın Bitcoin hayranı olmadığının açıklanmasının BTC’nin tarihindeki en büyük boğa sinyali olacağını belirtti.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1149472282584072192

Bitcoin hiç olmadığı kadar küresel

Jeremy Allaire, Trump’ın Bitcoin’deki tweetstorm’unun Bitcoin’i daha önce hiç olmadığı kadar küresel sahneye yerleştirdiğini ve nihayetinde daha büyük bir tartışmaya ve dijital varlıkların kucaklanmasına yol açacağını söyledi.

Kraken CEO’su Jesse Powell, ABD başkanının aksine, kripto para birimlerinin güçlü yönlerine işaret ediyor ve fiattan çok daha izlenebilir olduklarını söylüyor.

New York merkezli borsa Gemini’nin kurucu ortağı Tyler Winklevoss’da yeni bir teklifi vurgulayarak, mevcut parasal sistemi Bitcoin ve kripto para birimini destekleyen mekanikle karşılaştırarak yanıt verdi.

Popüler Türk analist Selcoin ise Trump’ın söylemlerinin çok yakında değişeceğine ima ederek tüm olumsuz görüşlerin yerini olumlu düşüncelerin alacağını belirtti.

Tron kurucusu Justin SUN ise ABD Başkanının yanlış yönlendirildiğini söyleyerek Bitcoin’in ABD için fırsat olduğunu söyledi. Ayrıca SUN, çok konuşulan Buffett ile öğle yemeğine Donald Trump’ı da davet etti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin