Bir analiste göre Bitcoin için gidişat kötüleşecek: BTC hangi seviyeye düşecek?
Uzmanlar aniden fikir değiştirdi: Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?

Binance marj ticareti hızlı başladı: Kaldıraçlı işlemlerde 15.000.000 dolar kredi oluşturuldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance ekibi tarafından yayınlanan resmi bir blog yazısına göre, merakla beklenen marj alım satım platformunun nihayet hazır olduğu ve yeniliğin Binance 2.0 platformunun bir parçası olduğu bildirildi. Trader’lar, kullanıcıların teminat olarak kullanılan kripto varlıklarına karşı 3 kat daha fazla kaldıraç kullanmasını sağlayacak platform için nefeslerini tutuyorlardı.

Marj ticareti Binance 2.0 ile birlikte başlatıldı

Yeni ticaret hizmeti, “daha ​​iyi sipariş eşleştirmesi için gelişmiş bir ticaret motoru ve daha düşük tasfiye sağlamak amacıyla marj seviyesi hesaplamaları için baskı endeksleri” özelliğine sahip yeniden canlandırılmış bir ticaret platformu olan Binance 2.0 ile birlikte başlatıldı.

Binance’te marj alım satımının başladığına dair bir konuşma yapan Changpeng “CZ” Zhao, Binance 2.0’da marj alım satım hizmetinin dahil edilmesinin demografik olarak kurumsal ve perakende yatırımcılara da genişleyeceğini belirtti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1149307544013197313

Marj ticaretine ilgi yoğun

Elbette, başarılı işlemlerin “kazanılması” avantajlarının mevcut olmasına rağmen, işlem yanlış giderse, tüm teminatların tamamen kaybını içeren dezavantajlar da bulunuyor.

Binance’ın marj işleminin açıklanmasının ardından CZ, yeni ortaya çıkan hizmet rakamlarından bazılarını da açıkladı ve marj ticareti için 10.000’den fazla hesabın kayıt olduğunu ve 15 milyon dolar  değerinde kredili borç oluşturulduğunu belirtti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin