TrueUSD (TUSD), en iyi 100 kripto para arasına girdi!

TrueUSD (TUSD) tokeni büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TrueUSD (TUSD) tokeni fazlaca büyüdü ve 43 milyon tokenden 62 milyon tokene ulaştı. TUSD’nin geliştirici şirketi Trust Token mevcut fonların mevcudiyetini aylık olarak açıklıyor. TUSD dolar fiyatı ile bire bir değerde olan bir Stablecoin olarak tanımlanabilir. Trust Token 62 milyon tokene ulaşıldığını resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

TrueUSD’nin arzının artışı organik mi?

43 milyon tokenden 63 milyon tokene yükseliş çok hızlı oldu. TUSD işlemleri toplu yapılıyor, bu yüzden tokenlerin nasıl verildiği bilinmiyor. Şu anda TUSD tokenleri 402 cüzdanda tutuluyor. Ancak bunlar hızlı bir şekilde borsalara gönderiliyor. Etherescan verilerine göre, 300.000’den 750.000’e kadar çok sayıda tokenle yapılan işlemlerin arzı hızlı bir şekilde artıyor. Bu durum Trust Token’in kurumsal yatırımcılarla anlaşmış olabileceğini gösteriyor. TUSD’un arzının artışı organik gibi görünse de büyük token artışları TUSD’nin rakibi Tether’ın (USDT) davranışlarını hatırlatmaya başlıyor.

TrueUSD (TUSD) tokeni fazlaca büyüdü

TUSD için arzdaki artış, TUSD yetkililerinin toplamda 20 milyon dolarlık gelir sağladıkları stratejik ortaklıklarını duyurulmasıyla aynı zamana denk geliyor. Bu ortakların arasında Anreessen Horowitz, Block Tower Capital ve Danhua Capital gibi şirketler bulunuyor. Toplanan fonun, varlıkların token olarak dijital hale getirilmesine harcanacağı belirtiliyor. Ancak gelen paranın TUSD’ye dönüştürülüp dönüştürülmediği belirsiz. Bununla birlikte proje büyümeye devam ediyor ve gelecekte kripto piyasası için yeni bir likidite kaynağı haline gelebilir. Trust Token CEO’su Danny An, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu önde gelen yatırım şirketlerinin desteği, para birimleri, emtialar ve gerçek dünya varlıkları için uyumlu bir tokenizasyon platformu oluşturma hedefimize doğru önemli bir adım.

Kripto para piyasası hacmi 11 milyar dolar değer kaybı yaşadı

Tether’a gelince, toplam arz 2,8 milyar tokene kadar genişledi ve dolaşımdaki token miktarı 2,6 milyar. Ancak geçtiğimiz 24 saat içinde hacimler yaklaşık 2 milyar dolara kadar düştü. Kripto para piyasası hacmi ise toplamda 11 milyar dolar değer kaybı yaşadı.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin