Zebpay Cüzdanı’na TrueUSD (TUSD) tokeni ekleniyor
Zebpay Cüzdanı’na TrueUSD (TUSD) tokeni ekleniyor

TrueUSD (TUSD) tokeni artık Zebpay’da!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hint kripto para cüzdanı ve borsası Zebpay, cüzdanda işlem yapılabilen tokenler listesine TrueUSD (TUSD) tokenini eklediğini duyurdu.

Zebpay Cüzdanı’na TrueUSD (TUSD) tokeni ekleniyor

Zebpay’ın blog gönderisine göre, TrueUSD ile 6 Ağustos 2018’den itibaren platformda işlem yapılabilecek. Zebpay kullanıcılarına düzenli kripto para birimleriyle işlem yapmak için kullanabilecekleri fiat para birimleri için uygun bir alternatif sunuyor.

Hindistan Merkez Bankası tarafından uygulanan kripto para yasaklarını takiben, kripto para borsaları, Hint rupilerinde ticareti durdurdu ve bu da ülkedeki kripto para birimi kullanım oranını olumsuz yönde etkileyecek. Birçok ülkede olduğu gibi, Hindistan’daki düzenleyiciler ve hükümet yetkilileri, kripto paraları ulusal para birimini karşı ve kara paranın aklanması konusunda bir tehdit olarak görüyor.

TrueUSD (TUSD) nedir?

TrustToken varlık tokeni platformunun bir parçası olan TrueUSD, USD değerine getirilen bir Blockchain tabanlı sabit kota. TrueUSD sisteminde, ABD doları, tek bir şirket tarafından kontrol edilen bir banka hesabından ziyade, emanet anlaşmaları imzalayan çoklu güven şirketlerinin banka hesaplarında tutulur. Banka hesaplarının içeriği her gün yayınlanır ve aylık denetimlere tabidir.

Birisi online başvuru yoluyla TrueUSD almak istiyorsa, bir KYC/AML kontrolü geçirmesi gerekecek. Tamamlandığında, TrueUSD’nin güven şirket ortaklarından birine USD gönderebilir. Fonlar, güven firması tarafından doğrulandıktan sonra, API’leri TrueUSD akıllı sözleşmesine, 1 ila 1 oranında token çıkarmaya ve eldeki hesapla ilişkili Ethereum adresine göndermeye yönlendirecek.

Cüzdanda bir kez, tokenler bir arkadaşa transfer edilebilir veya ödeme olarak kullanılabilir. Token, fiatın (istikrar ve güven) avantajlarını kripto para birimlerinin avantajlarıyla birleştirilebilir (indirimli ücretler ve transfer süreleri). Kullanıcı ayrıca, gerçek ABD dolarını, TUSD tokenlerini akıllı şirket adresine geri göndererek, güven şirketini bilgilendirecek ve kullanıcının hesabına banka havalesi başlatacak şekilde kullanabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin