TrueUSD (TUSD), en iyi 100 kripto para arasına girdi!

TrueUSD (TUSD), CoinMarketCap’ın en iyi 100 listesine giriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinRevolution raporları TrueUSD (TUSD) tokeninin kripto para piyasasında altı aydan daha kısa bir sürede CoinMarketCap’ın en iyi 100 kripto parasının arasına girmeyi başardığını bildiriyor.

TrueUSD (TUSD), en iyi 100 kripto para arasına girdi!

Tether gibi TrueUSD de tam olarak değeri ABD doları tarafından desteklenen bir kripto para birimi. Bu kripto para, Tether’dan çok daha küçük olsa da, kendisini Tether’ın alternatifi olarak görüyor. Ayrıca TrueUSD, şu anda birçok finansal kurum tarafından kullanılıyor ve bir dizi büyük kripto para borsasında işlem görüyor.

TrueUSD CoinMarketCap’ın sıralamasında büyük ihtimalle ilk 100’e girdi. Çünkü kripto para önemli bir büyüme gösterdi ve TrueUSD ayı piyasaları sırasında oldukça kullanışlı olduğunu da kanıtladı. TrueUSD gibi paralar, yatırımlarınızı volatilite ve panik satışlarından korumak için kullanılabilir ve yüksek hacimli bir Stablecoin’e sahip olmak son derece faydalı olabilir.

TrueUSD (TUSD) fiyat grafiği
TrueUSD (TUSD) fiyat grafiği

TrueUSD artık Zebpay’da

Tether’dan önemli ölçüde daha küçük olsa da TrueUSD CoinMarketCap’ta 61 milyon dolarlık piyasa değeriyle 96. sırada yer alıyor ve şu anda 1,01 dolardan işlem görüyor. Kripto para yakın zamanda Hint kripto para cüzdanı Zebpay’ın platformuna eklendi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin