Zebpay Cüzdanı’na TrueUSD (TUSD) tokeni ekleniyor
Zebpay Cüzdanı’na TrueUSD (TUSD) tokeni ekleniyor

TrueUSD, Binance’de listelendi ve TUSD yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance TrueUSD (TUSD)’yi platformuna ekledi. Binance’de listeleneceği yönündeki haberler sonrasında tırmanışa geçen TrueUSD, sonunda dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’de listelendi.

TrueUSD, volatiliteye karşı bir koruma sağlayacak

Binance’de listelenmeye başlayan bir Stablecoin olan TrueUSD, 1,02 dolar seviyelerindeyken, daha sonra 1,10 dolarlara kadar çıktı. Ancak konumunu hızla düzeltti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayların aksine, 1,3 dolar seviyeleri bu sefer görülmedi. TrueUSD, son 24 saatte içinde 12 milyon dolarlık bir işlem hacmi yakaladı. TUSD ilk başta yaklaşık 4 milyon tokenle piyasaya sürüldü. Ancak şu anda dolaşımda 18 milyon adet token mevcut.

Eşleşmeleri nedeniyle TUSD, Tether’ın yaptığı gibi birçok altkoin pazarına likidite enjekte etmeyecek. TUSD bunun yerine volatiliteye karşı bir koruma sağlayacak. Piyasadaki düşüşler sırasında, Bitcoin fiyatlarının batmaya başlaması durumunda, zaman zaman değeri korumak için çeşitli tokenler kullanılır. TUSD bu işlevi yerine getirmek için çıkarılmış olan bir kripto para.

TrueUSD, Binance’de listelendi ve TUSD yükselişe geçti!
TrueUSD, Binance’de listelendi ve TUSD yükselişe geçti!

Binance Coin’de bir likidite kaynağı olarak kullanılıyor

Binance Coin (BNB)’de bir likidite kaynağı olarak kullanılıyor. Ancak dalgalanan fiyatı ticaret kararlarını zorlaştırıyor. BNB, önde gelen kripto para birimi Bitcoin’in tekrar 8 bin dolara düşmesinden sonra Bitcoin’e karşı önemli bir değer kazanarak 14,34 dolar seviyesinde yer alıyor.

TUSD ticareti henüz başlamadı ve şimdiye kadar günlük hacimler toplam arzdan daha düşük. Tether’a gelince, kripto ticaretindeki payı %15 seviyesinde dengeleniyor ve toplam arz her 24 saatte bir artıyor.

TUSD tokenleri, kullanıcılar yeni token satın aldıklarında üretilir

TUSD tokenleri, kullanıcılar uygulama yoluyla nakit parayla yeni token satın aldıklarında üretilir. Bazen satın alma işlemleri toplu olarak yapılır. TrueUSD akıllı kontrat üzerinden çalışırken; müşteriler sadece uygulama üzerinden dolar karşılığı yeni tokenler alabiliyor.   Şimdilik talebin artışı ortaya çıkarken, bunun 18 milyon tokenin dolaşımda olmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Bitcoin’in değer kaybına uğradığı bu günlerde yatırımcıların daha az zarar etmesini sağlamak amacıyla piyasaya sürülen TrueUSD’nin gelecekte piyasayı nasıl etkileyeceğini birlikte göreceğiz.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin