Bitcoin Cash fiyatı
Bitcoin Cash fiyatı 1200 doların altını gördü

Bitcoin Cash fiyatı 1200 doların altını gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kripto para piyasası için güzel haberler bulmak oldukça güç. Kaldı ki piyasa baktığımızda başta büyük kripto paralar olmak üzere tüm önemli coinlerin güne ekside başladığını görüyoruz. Örneğin, Bitcoin Cash fiyatı bir kez daha 1200 doların altına düştü. Ancak bu düşüş eğiliminin ne kadar süreceği ise belirsizliğini koruyor.

Bitcoin Cash fiyatı 1200 dolara tutunmaya çalışıyor

Tüm büyük kripto paralarda düşüş yaşanması, Bitcoin fiyatını ve diğer önemli altcoinleri de baskı altına alarak, bu satış dalgasından zarar görmesine neden oluyor. Bitcoin Cash (BCH)’nin fiyat hareketlerini incelediğimizde, ilk gözümüze çarpan sabahın ilk saatleri itibariyle fiyatın düşüş göstermesdir. Bitcoin Cash fiyatı psikolojik seviyesi  olan 1.200 dolar seviyesine tutunma çabaları maalesef şu an yetersiz kalıyor. yayın saatimiz esnasında BCH’nin  Şimdiye 1.200 doların altında seyrettiğini söyleyebiliriz. İlerleyen saatlerde ise BCH fiyatının yeni destek noktalarına tutunarak yükselme çabalarına sahit olacağız.

bitcoin cash fiyatı

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Bitcoin Cash fiyatının 1.400 doların üzerinde seyrederken, 1.150 dolara kadar düştüğünü gözlemledir. 1.150 dolar seviyesinde destek bulan BCH ise sonrasında fiyatını 1.300 dolara kadar döndürmeyi başarmıştı. Ancak bu momentumu sürdürmek, ilk başta yapılan fiyat tahminlerinin aksine çok daha zordu. Bitcoin Cash fiyatının şu an 1.200 dolarının altına düşmesiyle ilginç bir trend oluşturduğunu görüyoruz. Ve bu düşüş hareketi de coinin değerini  bir kez daha 1.150 dolar seviyelerine indirebilir..

Son 24 saatteki yaşadığı yüzde 5.86’lık düşüş nedeniyle, Bitcoin Cash bugün büyük kripto paralar arasında en çok değer kaybedenler arasında yer alıyor. Son 24 saatte BCH / BTC rasyosunda yüzde 3.10’luk bir düşüş söz konusu. Bu düşüş de işleri daha da kötüleştirmektedir. Hem dolar karşısında hem de Bitcoin karşısında tekrar değer kazanılması Bitcoin Cash için oldukça zor olacak gibi görünsede daha önceleri çok defa tecrübe ettiğimiz gibi kripto para dünyasında hiçbir şey imkansız değildir.

Bitcoin Cash işlem hacmi de düşük seyrediyor

Bitcoin Cash işlem hacmi de son 24 saatte fiyatına paralel olarak düşüş gösteriyor. BCH hacminin 602 milyon dolara düşmesi,  BCH için olumsuz bir durumu oluşturuyor. Bununla beraber, genel kripto para işlem hacminin düşmeye devam ettiğini görüyoruz. Son 24 saatlik işlem hacmine baktığımızda ise bu sayının 16 milyar doların altına düştüğünü söyleyebiliriz. Bu hafta bu olumsuz havanın değişmesi zor gibi gözüküyor. Yine de oluşabilecek olan fırsatlar için takipte kalmakta fayda vardır. Çünkü geçmiş tecrübelere bakıldığında, piyasa bu tür düşüş ortamlarından aniden yükselip, büyük kazançlar sağlayabilmiştir.

İşlem hacmine göre sıralanan borsalara bakıldığında, OKEx’in  hala baskın bir konumda olduğunu görüyoruz. HitBTC hemen onun arkasında ve EXX ise şu an için üçüncü sırayı almış durumda. Lbank ve OKEx’de BTC çiftlerin ilk beşte olduğunu görülüyor. Şu anda BCH için ilk beşte fiat döviz çifti bulunmuyor. Bu  da USD değerinin neden hızlı bir şekilde düştüğünü açıklayan bir gösterge niteliği taşıyabilir..

Şimdilik, Bitcoin Cash yatırımcıları bu devam eden düşüş baskısıyla mücadele etmek zorundalar. Kripto para dünyasında garip şeyler olmasına rağmen, bugünlerde daha iyi bir gelişme olmayacağa benziyor. Öyle gözüküyor ki Bitcoin fiyatı önemli ölçüde iyileşene kadar, altcoinlerde düşük fiyatlarda seyredecektir.

themerkle

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin