TRON MainNet lansmanından bu yana, çok hızlı gelişti
TRON MainNet lansmanından bu yana, çok hızlı gelişti

TRON’un yıldızı parlıyor: MainNet 4 milyonluk bir blok yüksekliğini ölçeklendirebiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı kripto projelerinin çoğunun fiyat ve proje yol haritası açısından mücadele ettiği bir yıl olmasına rağmen, bu trende karşı koyabilen bir kripto para var. TRON (TRX), MainNet lansmanından bu yana yol haritası yıldız sonuçları veriyor ve 150 günün ardından 4 milyonluk bir blok yüksekliğini ölçeklendirebiliyor.

TRON MainNet lansmanından bu yana, çok hızlı gelişti

TRON’un 3 milyon blok yüksekliğinden 4 milyona çıkması sadece bir ay sürdü. Justin Sun, Blockchain projesi TRON’un 4 milyon blok yüksekliğe sahip olduğunu Twitter aracılığıyla paylaştı.

Projenin, MainNet lansmanından bu yana, çok hızlı bir şekilde bu başarılara aylar içinde ulaşması oldukça şaşırtıcı bir durum. Daha da çarpıcı olan ise blok yüksekliğini 3 milyondan 4 milyona sadece bir ay içinde çıkarmaları.

TRON, MainNet’i 31 Mayıs’ta başarılı bir şekilde başlattı ve Ethereum ağından kendi Blockchain ağına  21 Haziran 2018’de taşındı. Geçiş 25 Haziran 2018’de tamamen gerçekleştirildi.  TRON’un kurucusu Justin Sun bu tarihi  “Bağımsızlık Günü” olarak adlandırdı. MainNet’in yayına girmesiyle ve Genesis’in ağa yayılmasıyla, kripto yatırımcı topluluğu TRON’u “Ethereum katili” olarak adlandırmaya başladı.

TRON CEO'su Justin Sun: “TRON, Ethereum’dan 100 kat daha hızlı.”

TRON, Ethereum’un kaydedilen en yüksek işlem rekorunu kırdı

TRON yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmadı ve yeni zirveleri hızlı bir şekilde ölçeklendirdi. Proje şu anda kripto dünyasının en büyük topluluklarından birine sahip ve 100 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor.

Bugüne kadar, Ethereum’un kaydedilen en yüksek 24 saatlik işlem rekoru, 4 Ocak 2018’de kaydedildi. 9 Kasım’da ise TRON bu rekoru egale ederek 1.367.488 işlem gerçekleştirdi. TRON, Ethereum’un kripto para dünyasında oldukça uzun bir süre tuttuğu yeri almaya oldukça hevesli. Öte yandan, kendi problemleriyle mücadele eden Ethereum yakında bazı cevaplar bulmak zorunda kalacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin