Tron'un kurucusu Justin Sun çıldırdı, milyon dolarlar ve araba dağıtacak
Tron'un kurucusu Justin Sun çıldırdı, milyon dolarlar ve araba dağıtacak

TRON’un kurucusu Justin Sun çıldırdı, milyon dolarlar ve araba dağıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun, son zamanlardaki başarılarını kutlamak için büyük bir hediye vereceğini ilan etti. Twitter’da, hediye Tesla’yı vermenin yanı sıra 20 milyon dolar nakit olarak dağıtacağını iddia etti.

TRON’un kurucusu Justin Sun BTT ve USDT-TRON tanıtımı yapacak

Sun, kendisini ve ağını tanıtmak için hiçbir fırsatı kaçırmamakla birlikte, bu son sunumun yeni başlatılan BitTorrent Token (BTT) ‘nin başarısını ve aynı zamanda yeni stablecoin USDT-TRON’un lansmanını kutlamak istediğini söylüyor.

Sun ilk önce bir Tesla’yı, rastgele seçilen şanslı bir kazanana verecek. Yarışmaya katılmak için Justin Sun‘ı Twitter’da takip etmek ve daha sonra kesinlik olmasa da, yeni takipçiler edinmenin ve paylaşımlara olan ilgiyi arttırmanın sağlam bir yolu olan duyurusunu tekrar retweetlemek.

Eşantiyonun mevcut aşaması, muhtemelen bir karar verilecek olan 27 Mart’a kadar sürecek. 20 milyon dolarlık nakit dağıtımına gelince, bunun ne zaman ilerleyeceği henüz belli değil. Sun ayrıca daha fazla hediye gelebileceğini iddia etti.

Twitter’daki gözlemciler çoğunlukla Sun’ın son duyurusunu desteklediler, muhtemelen onun lehine (ve bir Tesla’yı) kazanmak için. Hatta bazıları Ethereum’un Vitalik Buterin’i ile uzun zamandır devam eden tartışmaya katkıda bulunma fırsatını bile yakaladı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin