TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor
TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor

TRON’un haftalık raporu yayınlandı: İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un haftalık raporu yeni önemli gelişmeler içeriyor. Son zamanlarda TRON topluluğunun lideri Justin Sun, Twitter aracılığıyla TRON’un haftalık raporunu yayınladı. Rapor, teknik geliştirmeler, geliştirici topluluk güncellemeleri, ortaklıklar ve pazar işlemlerini içeren çeşitli güncellemeleri kapsıyor.

TRON’un haftalık raporu, önemli gelişmeleri özetliyor

TRON ekosisteminin yapısı, solidity node’si endeksinin optimize edildiği bazı değişikliklere tanık oldu. Ek olarak, teknik geliştirmenin bir parçası olarak bir dizin anahtarı eklendi. Akıllı sözleşme açısından TRON Sanal Makinesi (TVM) yürütme süreci, TVM’nin performansında yapılan iyileştirmelerle birlikte optimize edildi. Ayrıca TRON ekibi ekosisteme BFT konsensus mekanizmasının eklenmesi üzerinde çalışıyor.

Geliştirici topluluğunda, Easy-Trade gelişimi, topluluk tarafından planlandığı şekilde 3. aşamaya geldi. TRON ağını ve dApp’lerini kullanan tüm kullanıcıları ve geliştiricileri desteklemek için TronGrid geliştirdiler. Ayrıca, 33 kripto para birimi borsa platformu, Sürüm 3.1.2 yükseltmesini tamamladı.

Ayrıca ekip, maliyet karşılaştırma belgelerini ekledi, bu geliştiricilerin farklı boyutlardaki akıllı sözleşmeleri dağıtmanın maliyetini karşılaştırmaları için yararlı bir referans. Ayrıca belgelere daha fazla ayrıntı eklemek için çalışıyorlar. WuXiao tarafından geliştirilen bir oyun da TRON MainNet‘te yayınlandı.

TRON’un son uygulamaları

Justin Sun Twitter’da Oracle Blockchain ekibinin kısa süre önce TRON Vakfı’nı ziyaret ettiğini bildirdi. İki tarafın gelecekteki işbirliği fırsatlarını tartıştığı bildiriliyor. Ayrıca, TRON kısa bir süre önce, kullanıcıların geliştirdikleri tüm uygulamalarını görüntülemelerine ve denemelerine olanak tanıyan dApps için bir uygulama mağazası olan TRON dApp House’u başlattı.

Dünya Yatırım Forumu’nda Binance CEO’su Changpeng Zhao, Justin Sun’a Binance Charity Vakfı’na TRON’un 3 milyon dolarlık katkısından dolayı teşekkür etti. Ayrıca geçen hafta TRON (TRX), Ethereum’un işlem hızının yanı sıra günlük işlem oranını da 4 kez aştı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin