TRON’un fiyat yolculuğu başladı!
TRON’un fiyat yolculuğu başladı!

TRON’un fiyat yolculuğu nereye?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ayılar TRON’un orta ve kısa vadede güzel bir yolculuğa çıkmasını sağlıyor.
  • Eski talep alanlarındaki akıllı satışlar arz durumuna dönüştü, bu iyi bir strateji olarak kabul edilebilir.
  • Peki bu durumda TRON’un fiyat yolculuğu hangi yöne doğru?
TRON’un fiyat yolculuğu nereye?
TRON’un fiyat yolculuğu nereye?

TRON’un fiyat yolculuğu başladı!

TRON orta vadeli eğilim: Ayı

Tedarik bölgeleri: 0,09 ABD doları, 0,10 ABD doları, 0,11 ABD doları

Talep bölgeleri: 0,05 ABD doları, 0,04 ABD doları, 0,03 ABD doları

TRON için orta vadede düşüş eğilimi hala geçerli. Dünün düşüşlü flama formasyonu beklendiği gibi ayıları destekledi. Boğaların 0,07 dolarlık arz alanından bir kopuş için hız kazanması, ayılar için güçlü bir geri dönüşe neden oldu. Ayıların momentumu kuvvetliydi ve bu da 0,07 dolar ve 0,06 dolar talep alanlarının kırılmasıyla sonuçlandı. Fiyat, grafikte görüldüğü gibi, uzun bir düşüş ayıran mumla, talep alanını 0,07 dolar seviyesinden kırdıktan sonra, üç üstel hareketli ortalama geçişinin altına itildi.

Üstel hareketli ortalamalar, eğilim bağlamında güç ve bu durumda düşüş eğilimi göstererek ayrı ayrı körükleniyor. Hareketli ortalamalarda yukarı yönlü fiyat hareketiyle reddedildi ve stokastik osilatör tarafından iyi bir şekilde ele geçirildi. Üç üstel hareketli ortalama crossover altında 0,06 dolar seviyesinde. Bu, dünkü 0,07 dolardan daha düşük. Bunlar daha fazla düşüş baskısını doğrular. Daha fazla düşüş mumları kapanıp crossover’ın altından oluştukça, yeniden 0,06 dolar talep alanının test edilmesi ve kırılması olası.

TRON’un fiyat yolculuğu nereye?
TRON’un fiyat yolculuğu nereye?

TRON’un kısa vadeli fiyat yolculuğu

TRON kısa vadeli eğilim: Ayı

TRON kısa vadede düşüş gösteriyor. Ayılar nihayet piyasanın güneyindeki piyasayı 0,06 dolar seviyesine indirirken boğaların üzerine bastı. Düşüş trend çizgisi boğalar tarafından koparılmadıkça boğalar tarafından kırılamadı. Fiyat, düşüş piyasasının özellikleri olan düşük seviyelerde geziniyor. Stokastik osilatör güçlü bir aşağı doğru momentum gösteriyor, dolayısıyla güneye doğru devam etmek için daha fazla baskı yapıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin