Son Bitcoin (BTC): Boğalar için ya gösteri zamanı ya da ....(BTC) patlamasında sonra Bitcoin boğaları ve ayıları Bitcoin’in bir sonraki hamlesini yorumluyor...
Bitcoin (BTC): Boğalar için ya gösteri zamanı ya da ....

TRON’u kontrol altında tutan boğalar mı yoksa ayılar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ayılar, hem orta hem de kısa vadede TRON’u kontrol altında tutuyor.
  • Analistler, üç hareketli ortalamaların altındaki tedarik alanlarında satış yapılmasını tavsiye ediyor.
TRON’u kontrol altında tutan boğalar mı yoksa ayılar mı?
TRON’u kontrol altında tutan boğalar mı yoksa ayılar mı?

TRON’un teknik göstergelerle orta vadeli fiyat analizi

TRON orta vadeli eğilim: Ayı

Tedarik bölgeleri: 0,09 ABD doları, 0,10 ABD doları, 0,11 ABD doları

Talep bölgeleri: 0,05 ABD doları, 0,04 ABD doları, 0,03 ABD doları

TRON orta vadede düşüş trendini sürdürüyor. Ayılar, piyasanın kontrolünü boğaların ivme kaybettiği gibi talep alanında yeni bir düşüklükle koruyor. 0,08 dolarlık talep bölgesi güzel bir şekilde kırıldı ve fiyat 0,078 dolardan talep alanına itildi. Düşüş trend çizgisi, yukarıdaki grafikte açıkça görüldüğü üzere fiyat, boğalar tarafından yukarı çekildiğinde, bir sıçrama yaşadı. Fiyat üç üstel hareketli ortalama geçişinin altında ve hareketli ortalamalar ayrı olarak havalandırılır. Bunlar ayrıca güçlü bir aşağı yönlü baskı ve eğilim göstermekte. Stokastik osilatörde, yukarı doğru momentuma karşı bir redüksiyon görülmekte olup, bu da daha aşağı doğru bir momentumu göstermekte. Ayılar, TRON’u 28 Nisan talep bölgesine, orta vadede 0,075 dolar seviyesine çekecek gibi görünüyor.

TRON’u kontrol altında tutan boğalar mı yoksa ayılar mı?
TRON’u kontrol altında tutan boğalar mı yoksa ayılar mı?

TRON’u kontrol altında tutmaya çalışan ayılar başarılı olacak mı?

TRON kısa vadeli eğilim: Ayı

TRON kısa vadede düşüş gösteriyor. Ayılar, piyasadaki hakimiyetlerini belirlerken, dünkü düşük aralığın (0,079 dolar) fiyatını düşürmeyi başardı. Boğalar yavaş yavaş bir düşüş pin çubuğu oluşumu ile ivme kaybetti. Ardından bu tedarik bölgesinde yukarı yönlü bir hareket reddedildi ve bu daha fazla satıcıya ulaştı. Fiyat  0,078 dolar talep alanına sürüklendi. Stokastik osilatör aşağıya doğru işaret ediyor, yani paritede aşağı yönlü bir momentum bekleniyor. Sabır, bu süreçteki riskleri yönetmek için önemli bir anahtar.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin