featured

NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu mevcut

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ayılar hem orta hem de kısa vadeli ön yargıları devraldı.
  • Özellikle hareketli ortalamaların altındaki tedarik alanlarında önerilen geri çekmelerde satışlar olabilir.
  • NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu mevcut.
NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu mevcut
NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu mevcut

NEO’nun orta vadeli fiyat analizi

NEO/USD paritesinin orta vadeli eğilim: Ayı

Tedarik bölgeleri: 100 ABD doları, 110 ABD doları, 120 ABD doları

Talep bölgeleri: 50 ABD doları, 40 ABD doları, 30 ABD doları

NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu görülüyor. Konsolidasyon sırasındaki savaş sonunda 75 dolarlık düşük fiyat aralığı kırıldı ve mücadele ayılar tarafından kazanıldı. Boğalar, yukarı doğru hareketin, ayılar oluşmadan önce 26 üssel hareketli ortalamada reddedildiği için ivme kaybetti. Uzun düşüşün içine girdiği fiyat, güçlü bir destek olduğu için kritik talep bölgesinin kırılmasını sağladı. Fiyat, üç hareketli ortalama geçişin hemen altında ve üstel hareketli ortalamalar birbirinden ayrı. Bu, artan bir düşüş baskısı ve sırasıyla güçlü bir düşüş eğilimini göstermekte. Günlük açılış fiyatı, dünkü açılış seviyesi olan 78,4 dolardan daha düşük olan 77,5 dolar seviyesinden oldu. Boğaların geri dönüşü denemek için 75 dolarlık bir tekrar testi  yapmaları mümkün. Bu, devam eden düşüş trendinin sürdürülmesi için bir geri çekilme olarak görülmeli.

NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu mevcut
NEO’nun orta vadeli görünümde bir ayı senaryosu mevcut

NEO’nun kısa vadeli fiyat analizi

NEO/USD paritesinin kısa vadeli eğilim: Ayı

NEO konsolidasyondan çıktı ve kısa vadede düşüş kaydetti. Ayılar, boğalar piyasanın kontrolünü kaybettikçe, birden fazla ayı mum ile 76 dolarlık düşük fiyat aralığını kırdı. Boğaların zayıflığı, momentumlarındaki azalmada daha fazla görüldü. Fiyat iki kez 78 dolarlık tedarik bölgesine itildi. Ayıların tedarik alanındaki çift top oluşumundaki güçlü geri dönüşü, fiyatı 72 dolarlık talep alanına indirdi. Stokastik osilatör aşırı alım bölgesinde olup, bu da yakın zamanda aşağı doğru bir momentum olduğunu göstermekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin